PeP Taksi ve Scooter Harcamalarının %50’sini Hediye Ediyor!

PeP

Türkiye’nin dijital cüzdanı PeP kullanıcıları kazanmaya devam ediyor. Şirket, bireysel kullanıcılarına şehirde özgürce dolaşmanın keyfini çıkarmaları için Taksi ve Scooter harcamalarının %50’sini hediye ediyor.

Finansal özgürlük sunan PeP , müşterilerine ulaşım harcamalarında da avantaj sağlıyor. Şehirde rahat ulaşım için Taksi ve Scooter tercih eden bireysel kullanıcıları yaptıkları harcamanın %50’sini kampanya kapsamında iade alıyor. Böylece şehir içinde seyahat etmenin keyfini çıkaran kullanıcıları, ulaşım harcamalarını daha uygun fiyatla gerçekleştirme şansı yakalıyor.

PeP

PePVisa Fiziksel Kart kullanarak yapılan Taksi ve Scooter harcamalarında geçerli olacak kampanya 31 Temmuz 2022’ye kadar sürecek. Her ay kazanılan tutar takip eden ayın ilk 10 gününde PePÖdül hesabına yükleniyor ve kampanyadan kazanılan tutar bir yıl içinde yapılacak alışverişlerde kullanılabiliyor.

PeP, Paladyum Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş.’nin tescilli markasıdır. 2017 yılında lisans alan PeP, Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası’ndan yetkili bir elektronik para ve ödeme hizmetleri şirketidir. PeP, Visa ve TROY kart hizmetleri veren, yurt içi ve yurt dışı (uluslararası) para transferi, fatura, kurum ve diğer ödemeleri yapabileceğiniz, indirimli akaryakıt ve ödeme alabileceğiniz bireysel ve kurumsal olarak kullanılabilen elektronik para hesabıdır.

Bitcoin’e yeni bir yasak daha geldi!