Meross Akıllı Termostat Başlangıç Kiti İle Ucuza Isının!

v rher

#İŞBİRLİĞİ

Meross Akıllı Termostat Başlangıç Kiti (MTS150H) ile karşınızdayız. Bu ürün sayesinde eviniz ya da ofisinizdeki radyatörleri uzaktan kontrol edebilir, sıcaklık ayarlaması yapabilir ve böylece ısınırken bir yandan da faturadan tasarruf sağlayabilirsiniz. Şimdi detaylara birlikte göz atalım.

Meross Akıllı Termostat Başlangıç Kiti (MTS150H), evi ya da ofisinde radyatörü (petek de diyebiliriz) olanların göz önünde bulundurabileceği bir ürün. Bildiğiniz gibi kış aylarındayız ve pek çok evde doğalgaz bağlantısı var. Ama öte yandan, artan fiyatlar sebebiyle kombileri yakmaya elimiz kolay kolay gitmiyor. Meross’un hazırladığı bu ürün ise, “yüksek maliyet korkusu” olan kullanıcıları bir nebze de olsa rahatlatabilir ve sıcak bir kış geçirmelerini sağlayabilir.

Öncelikle, bize gelen ürünün bir başlangıç kiti olduğunu tekrarlayalım. Yani bir hub ve bir de vana yerine kullanabileceğimiz akıllı cihaz var. Dolayısıyla bir tane radyatörü kontrol edebilir, uygun sıcaklık seviyesi ayarlayabiliriz. Eğer daha fazlasını istiyorsanız bu da mümkün. Tek bir hub üzerinden 16 tane cihazı kontrol etme şansınız bulunuyor. Tabii burada daha fazla cihaz almanız gerekiyor ve bu da daha fazla masraf demek.

Meross Akıllı Termostat Başlangıç Kiti İle Ucuza Isının!

Ürünü kutudan çıkardıktan sonra akıllı telefonunuza Meross uygulamasını kurabilir ve uygulamada gösterilen kurulum ve kullanım adımlarını kolaylıkla uygulayabilirsiniz. Eğer bir iOS telefonunuz varsa, bu tarafta da isterseniz Apple Home uygulamasını kullanabilirsiniz.

Ürünümüz, “akıllı ev” konseptine uygun, uyumlu çalışabilen bir ürün. Dolayısıyla internet olduğu sürece hem ev ve ofisteyken hem de uzaktayken kontrol sağlayabiliyorsunuz. “Sıcaklık derecesini şu kadara sabitle, şu saatte kapat” gibi komutlar verebilirsiniz. Akıllı ısıtma modunu açarak, odanın o anki durumuna göre en uygun ve en ucuz ısı seviyesine geçiş yapabilirsiniz. Öte yandan, diyelim ki pencere açık, ürün bunu da algılayıp radyatörü kapatabiliyor. Peki ya sesli komutlar?

Evet, ürünümüzün sesli komutlarla yönetilebilme özelliği de var. Apple HomeKit, Siri, Amazon Alexa ve Google Assistant ile kullanıma tam destek sunuluyor. Örneğin, “Hey Siri, odayı 25 derece sıcaklığa ayarla.” derseniz, cihaz da kendini buna göre konumlandıracaktır.

Meross Akıllı Termostat Başlangıç Kiti İle Ucuza Isının!

Meross Akıllı Termostat Başlangıç Kiti (MTS150H) kutu içeriğinde neler var?

1 tane akıllı radyatör termostatı (Smart Radiator Thermostat)
1 tane Meross HomeKit Hub (Kontrol için)
1 tane kullanım klavuzu
1 tane bağlantı adaptörü (RA Adapter, RAV Adapter, RAVL Adapter, Giacomini Adapter, Caleffi Adapter ve M28 x 1.5 Adapter)

Eğer pil değişiminden sonra cihazı kontrol etmekte sorun yaşıyorsanız, kurulumu baştan yapmanızı öneriyoruz. Böylece ortada sorun kalmayacaktır.

Ürün, ülkemizde 2700 TL fiyat etiketiyle bulunabiliyor.

“Bu incelemesini yaptığımız ürün, ilgili marka tarafından kurumumuza sağlanmıştır.”

>> Razer Kraken Kitty V2 Pro Oyuncu Kulaklığı İle Sevimli Bir Kedi Olabilirsiniz