GetirBiTaksi uygulaması istediğiniz yere taksi çağırmanızı sağlayacak

Careem

GetirBiTaksi uygulaması en çok merak edilen uygulamalar arasında yer alıyor. Türkiye’de ciddi bir başarı kazanan bu şirket şimdilerde yurtdışına açılmakla meşgul.

Türkiye’den çıkan çok az uygulama yeteri kadar başarılı oldu ve GetirBiTaksi uygulaması bunun en önemli örneklerinden bir tanesi. Taksi çağırma hizmetine başlayan şirket böylece önemli bir ortaklığın meyvelerini aldı. Yurtdışında birçok şehirde faaliyete giren uygulama şimdilerde ulaşım sektöründe aktifleşti.

GetirBiTaksi uygulaması istediğiniz her yere taksi çıkarmanızı sağlıyor. Şirketin bugüne kadarki en ilginç yatırımlarından bir tanesinin bu olduğunu söyleyebiliriz. Daha önceden taksi hizmeti vermeyen şirket böylece ilk defa yeni bir adım adım atmış oldu.

GetirBiTaksi uygulaması büyük heyecan yarattı

2015 yılında kurulan bu şirket, ürünleri çok kısa bir süre içerisinde kullanıcılara sunmayı amaçlıyor. Böylece istediğiniz her zaman ürünlere ulaşma imkanınız oluyor. 30 farklı şehirde ve 400 civarında depo ile hizmet veren bu marka giderek daha fazla büyüyor.

GetirBiTaksi uygulaması

BiTaksi uygulamasına yatırım yapan şirket yaklaşık olarak yüzde 35,6 civarında hisse sahibi. Bu iki markanın işbirliği içerisinde olması son derece önemli bir avantaj sunuyor. Ankara ve İstanbul’da hizmet vermeye başlayan sistem Türkiye’nin tüm şehirlerinde kullanılabilecek. GetirBiTaksi uygulaması böylece hizmet ağını genişletecek.

Twitter sert tartışmalar için önlem alıyor: Uyarı butonu aktifleşiyor

Kısa bir süre içerisinde Getir uygulamasının tüm şehirlerde kullanılabilir hale gelmesi kolaylaşacak. Getir’in CEO’su Nazım Salur bu konuda çok heyecanlı olduklarını ve herkesin beğenisini kazanmak istediklerini söyledi. Peki siz Getir tarafından verilecek olan bu yeni hizmet hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlar bölümünden fikirlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.