Dreame L20 Ultra: Hem ev hem de ofis ortamında güçlü temizlik

dsadas dsadwqd

#İŞBİRLİĞİ

Dreame L20 Ultra robot süpürgeyle karşınızdayız. Bildiğiniz gibi Dreame, yakın zamanda Türkiye’de faaliyetlerine başlamıştı. Çin menşeli marka, aslında oldukça tecrübeli ve hem kendi ürünlerini üreten hem de diğer markalar için üretimler gerçekleştiren bir şirket.

Dreame L20 Ultra, geniş ev ve ofisler için kapsamlı temizliği kolaylıkla gerçekleştirebilecek bir asistan. Hem süpürme hem de ıslak paspas yapabiliyor. Hem süpürgenin hem de istasyonunun geniş depolama miktarları mevcut. Bu sayede çok miktarda toz ve kirli suyu depoluyor, daha sonra istasyona giderek boşaltım işlemini gerçekleştirebiliyor. Üstelik, hem deposunu hem de paspaslarını kendi kendine temizleyerek adeta size iş bırakmıyor. Evet, siz sadece ürünü açıp yapması gereken görevi belirliyorsunuz, ardından tüm işleri o hallediyor.

Dreame L20 Ultra, bir adet robot süpürge ve bir adet baz istasyonundan oluşuyor. Tabii kutuda paspaslar, fırçalar, temiz su haznesi, toz torbası gibi tammalayıcı detaylar da mevcut. Yani hepsi bir arada temizlik çözümü de diyebiliriz.

Dreame L20 Ultra: Hem ev hem de ofis ortamında güçlü temizlik

Önce uygulamayı indirin ve kurulumu tamamlayın

Ürünün kurulumu gayet basit. Öncelikle istasyonu güce bağlıyor ve ardından süpürgenin de üzerinde yer alan kare kodu okutarak akıllı telefonunuza uygulamasını indiriyorsunuz. Aynı internet ağı üzerinden eşleştirmeyi tamamladıktan sonra artık ürünü kullanabilirsiniz.

Uygulama üzerinden 3D haritalama yapabilir ve cihazın nerelerde temizlik yapıp nereleri es geçeceğini belirleyebilirsiniz. Cihaz, otomatik olarak hareket ediyor ama isterseniz uygulama üzerinden manuel kontrol de sağlayabilir, bir gamepad varmış gibi yönleri belirleyebilirsiniz. Öte yandan, robot süpürgemizin üzerinde hoparlör ve kamera da var. Yani temizlik esnasında evde ya da ofiste neler oluyor kontrol edebilir, yakınlarda birileri varsa onlara anlık sesli mesajlar gönderebilirsiniz.

Dreame L20 Ultra: Hem ev hem de ofis ortamında güçlü temizlik

Dreame L20 Ultra: Robot süpürge

Robot süpürgemiz, 4,3 kilo ağırlıkta. 6400mAh değerde de pili var. 80ml su haznesi hacmi ve 300ml toz depolama imkânı sunabilen ürün, ister düz zemin isterse de halı olsun rahatlıkla yol alabiliyor. Zeminler arasında 2cm’lik yükseklik farkı olsa da büyük tekerleklerinin de yardımıyla sorunsuz geçişler gerçekleştirebiliyor.

Ürünümüz genellikle sessiz çalışıyor. Hem parke ve taş yüzeyde hem de halı yüzeyinde süpürme işlemini başarıyla gerçekleştiriyor. Islak paspas özelliği ise, tahmin edileceği üzere halılar için ideal değil. Kıyı bucak parke ve taş yüzey temizliği isteyenler için gayet güzel. Hem köşeleri ve dar noktaları da temizleyebiliyor. Yani sadece ortadan temizlik yapıp kenarları bırakmıyor.

Maksimum 7000 Pa emiş gücü bulunan robot süpürgemizin en düşük gürültü seviyesi ise 63 dB. Bu, paspaslama esnasında elde edilen değer. Aslında süpürme yaparken daha fazla gürültü oluşuyor. Evet, ürünün sesli çalıştığını söylememiz lazım.

Dreame L20 Ultra: Hem ev hem de ofis ortamında güçlü temizlik

Dreame L20 Ultra: Baz istasyonu

Baz istasyonumuzun boyutları gerçekten büyük. 606,5 x 426 x 499 mm boyutlarında ve 13,3 kilo ağırlıkta. Eğer büyük bir ev ya da ofisiniz yoksa, bu ürünün özellikle yer kaplaması açısında ideal olmadığı açık.

İstasyon, robot süpürgenin ihtiyaç duyduğunda otomatikman dönüş yaptığı, toz torbası ve kirli suyu boşaltarak kendi kendine yenileme yaptığı ve tabii ki şarj işlemini de gerçekleştirdiği bir nokta. Sizin bir şey yapmanıza gerek yok. Her şeyi ihtiyacına göre o yapıyor zaten.

Bu arada, istasyonda 4.5 litre temiz su haznesi ve 3.2 litre toz torbası olduğunu, dolu torbanın kolaylıkla değiştirilebilmesi için hemen yanında bir de yedek torbanın bulunduğunu belirtelim.

Daha fazla detay için buraya da göz atabilirsiniz.

Nothing Phone (2a) inceleme: Son dönemin en dikkat çekici telefonu elimizde!