2022 Ford Ranger yeni tasarımıyla geldi: Canavar gibi araç

2022 Ford Ranger

2022 Ford Ranger yeni tasarımı ile birlikte kullanıcıları selamladı. Bu araç dünyanın en çok tercih edilen pick-up modelleri arasında yer alıyor. Hadi gelin hem bu aracın özelliklerine hem de diğer detaylara birlikte göz atalım.

Yeni tasarımı ile birlikte tanıtımı yapılan 2022 Ford Ranger sürücülerle buluşuyor. Aracın özellikle tasarım açısından birçok farklı detaya sahip olduğunu görüyoruz. Ayrıca şirketin küçük bir sürprizi var. Ford bu modelinde klasik logosunu kullanacak. Böylece nostaljik bir hediye vermiş gibi olacak.

Araç günümüz teknolojisini eski otomobil stili ile birleştirmeyi başarıyor. Bu nedenle nadir görülen türlerden bir tanesi diyebiliriz. Bu araçta eskisine göre birçok farklı detay yer alacak. Mesela önceki modele göre aks genişliği ve kasası 50 milimetre daha geniş. Bu aynı zamanda kullanım açısından avantaj demek.

2022 Ford Ranger tasarım özellikleri

Yeni Ford aracında 3,0 litrelik turbodizel V6 motor sürprizi bizleri bekliyor. Önceki model 2,5 litre tercih etmişti. Bu model motor hacmini biraz daha artırdı. Böylece zorlu arazilerde çok daha güçlü performans sergileyebilir. Tüm bunlara ek olarak tek veya çift turbolu 2,0 litrelik motor seçeneği de bulunacak.

2022 Ford Ranger

Sürücüler eğer isterse 4 x 2 veya 4 x 4 sürüş seçeneklerini tercih edebilecek. İç tasarımına baktığımızda Ford direksiyonunun eskisine göre daha modern bir hale geldiği görülüyor. Böylece gerçekten de 2022 yılından yakışır bir iç tasarıma sahip olduğunu söyleyebiliriz. 2022 Ford Ranger beklentileri genel olarak karşılıyor.

Ford yeni kablo teknolojisi 5 dakikada şarj sağlayacak

Son olarak aracın standart olarak dijital gösterge paneline sahip olacağını söyleyelim. Ayrıca 2 adet ekran yine iç tasarımda yer alacak. Peki sizin bu yeni Ford aracı ile ilgili düşünceleriniz neler? Yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.