Ford Fiesta 1.0 Ecoboost Powershift, Otomobil Dünyasında Yankı Uyandırdı!

ford fiesta 07

2008 yılında bugünkü tasarımına yaklaşan ve radikal bir değişim geçirerek, sınıfında önemli pazar payları elde eden Ford Fiesta son olarak karşımıza altıncı nesiliyle geçtiğimiz yıl ortaya çıkmıştı.

1.6 litrelik benzinli Po werShift ve 1.5 litrelik dizel motorlu versiyonlarıyla yer alan Fiesta’nın 1.0 litrelik EcoBoost motorlu ve PowerShift şanzıman seçeneğine sahip üyesi bu ay sayfalarımıza konuk oluyor.

Fiesta, trapezoid şekle sahip ızgara, gösterişli tampon, geriye doğru çekilen far bloğu ve tampona entegre sis farları ile karakteristik bir yüze sahip.

ford fiesta 07

Makyajla birlikte artan iç mekan kalitesi dikkat çekerken, orta konsol ve gösterge panelinin tasarımı ailenin diğer modellerinden tanıdık çizgilere sahip. Mavi renkli aydınlatma hoş bir ambiyans oluştururken, aracın ergonomik koltukları istediğiniz oturma pozisyonunu elde etmenizi sağlıyor.

Gelişmiş bir Bluetooth sistemine sahip araç, Sony patentli müzik sistemi kullanıyor. Araçla ilgili tüm bilgileri orta konsolun tepesindeki dijital ekran aracılığıyla takip edebiliyorsunuz. AUX ve USB girişleri de bukunan aracın mavi renkli gösterge ve ön panel aydınlatmaları da iç mekanda çok şık bir ortam yaratıyor. Yeni motor; Ford ailesinin gözbebeği ve birçok uluslararası ödüle imza atmış.

Aracın 999 cc hacmindeki turbo destekli ve üç slindirli benzinli motoru 6000 d/d’de 99 HP güç ve 1400 ile 4000 d/d aralığında kesintisiz olarak 170 Nm tork değerlerine sahip.

Opel’den İnanılmaz Hamleler!