Ücretli Twitter mavi tik alma

Twitter, tweet düzenleme ile ilgili yeni gelişme

Elon Musk’ın Twitter’ı satın alması bazı söylentileri de beraberinde getirmiş durumda. Peki Twitter’daki mavi tikler artık ücretli mi olacak? İşte detaylar.

Ücretli Twitter mavi tik alma! İşte yanıtı. Bilindiği üzere Elon Musk ve Twitter arasında uzun süredir devam eden bir satın alma süreci söz konusuydu. Herşey Elon Musk’ın Twitter hisselerini gizliden gizliye topladığının ortaya çıkmasıyla başladı.

Twitter yeni özelliğini duyurdu!

Bu durumun ortaya çıkmasının akabinde Musk’tan ilginç bir talep geldi. Ünlü milyarder Twitter’ın tamamı için 44 milyar dolarlık ödeme yapabileceğini açıkladı. Bu teklif Twitter tarafında karşılık bulunca işler karıştı.

Elon Musk ve Twitter bir anda mahkemelik oldu. Sonra beklenmedik bir anda Musk 44 milyar dolar karşılığında Twitter’ı satın aldığını açıkladı.

Twitter, podcast'leri Blue abonelerine dağıtmaya başladı

Twitter mavi tik alma ücretli hale mi geliyor? İşte yanıtı

Elon Musk’ın Twitter’ı satın aldığını açıklamasıyla birlikte tüm dengeler de değişti. Twitter çalışanlarının büyük bir bölümünün işine son verileceği iddiaları ortalığı karıştırdı. Tam bu gerçekleşecek mi diye beklerken şimdi de Twitter ile özdeşleşmiş olan mavi tikin ücretli olacağı iddiaları ortaya atıldı.

Twitter, tweet düzenleme ile ilgili yeni gelişme

Bilindiği üzere bu mavi tik genel olarak twitter’daki ünlü kişilere ve kurumlara veriliyor. Şimdi ise bu mavi tikin kullanım ücretinin ayda 20 dolar olacağına dair bazı iddialar var. Hali hazırda 20 dolar 400 TL gibi bir meblağa denk düşüyor. Pek çok kişinin bu ücreti ödemek isteyip istemeyeceği de ayrı bir soru işareti. Bekleyip göreceğiz.

TikTok oyun sektörü için kolları sıvadı