Elon Musk Twitter arasında sular durulmuyor

Twitter, podcast işine giriyor

Artık taraflı tarafsız herkesin bir an önce ne olacaksa olsun dediği Twitter – Elon Musk savaşında taraflar bir kez daha birbirlerine yönelik iddialarda bulundu.

Elon Musk Twitter arasında sular durulmuyor. Amerikalı sosyal medya devi Twitter ile dünyanın en zengin insanı Elon Musk arasında sular durulmuyor. Hatırlanacağı üzere yılın ilk çeyreğinin son günlerinde Twitter hisselerinin %9,2’sini satın aldığını açıklamasıyla bir anda gündeme oturan ünlü milyarder, daha sonra şirketin tamamını almak için 44 milyar dolarlık bir teklif sunmuş, ancak sonrasında bot hesapların kendisine söylenenin 4 katından fazla olduğunu dile getirerek Haziran sonu itibariyle teklifini geri çekmişti.

Twitter, podcast'leri Blue abonelerine dağıtmaya başladı

Elon Musk Twitter arasında sular durulmuyor

Süreci mahkemeye taşıyan ve Elon Musk’ın Twitter’ı satın almak zorunda kalması için baskı yapan Twitter yönetimi ise, ilginç bir tutum sergileyerek geçtiğimiz ay sonlarında Elon Musk’ın tekrar 44 milyar dolar karşılığı Twitter’ı satın alma teklifini reddetmişti. İşte gelinen son noktada kimin ne istediği bile belli değilken, şimdi ortaya bir de inceleme iddiaları atıldı.

Twitter, TikTok tarzı videoları benimsiyor

İlk olarak Twitter’dan yapılan açıklamaya göre, Elon Musk’ın Twitter’ı satın alma girişimiyle ilgili Federal ekipler tarafından incelemeye alındığı iddia edildi. Ancak bu açıklamadan kısa bir süre sonra Elon Musk’ın avukatı basın toplantısı düzenleyerek, durumun söylenilenin tam tersi olduğu, asıl inceleme altında olanın Elon Musk değil Twitter olduğu belirtildi.

Twitter, tweet düzenleme ile ilgili yeni gelişme

Bu nihai cevaba karşı herhangi bir açıklama yapmayan Twitter ise, böylece ortaya yeni bir karmaşa daha bırakmış oldu.

Microsoft Sony arasındaki ipler geriliyor