Dahmer başrolü dizinin etkisinden çıkamamış!

Dahmer başrolü dizinin etkisinden çıkamamış!

Netflix, Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story ve The Watcher için Cumartesi günü stüdyosunda iki sohbete ev sahipliği yaptı. Sohbette en çok dikkat çeken konulardan biri de dizinin etkisinden kurtulamayan oyunculardı. İşte detaylar.

Murphy her iki tartışmada da moderatörlük yaptı ve Netflix’in şimdiye kadarki en çok izlenen programlarından biri haline gelmesinden bu yana Dahmer dizisini çevreleyen ilk basın olaylarından birine işaret etti. Gösteri bir milyar saate yaklaşırken, Murphy bunun “hiçbirimizin anlamadığı veya geleceğini görmediği bir şey” olduğunu itiraf etti. Squid Game’den sonra bu kadar büyük bir başarı platform için şaşırtıcı olmuş. Başarı ile ilgili olarak “Dünyanın çok karanlık bir yer olduğunu hissediyorum ve insanlar endişelerini gidermek için bir yer arıyorlar ve bu bir şey” ifadeleri kullanıldı.

Dahmer başrolü dizinin etkisinden çıkamamış!

“Diğer bir şey de, COVID’den beri insanların ruh sağlığı fikriyle gerçekten ilgilendiğini ve dizide her karakterin bunun hakkında çok fazla içerik olduğunu düşünüyorum” ifadeleriydi. Murphy, başarısının en önemli noktalarından birinin, sohbete Evan Peters ve Richard Jenkins ile birlikte katılan yıldız Niecy Nash ile duygusal bir tartışmada geldiğini söyledi. Nash, Dahmer’ın birçok kez cinayetleri hakkında polisi uyarmaya çalışan ama her zaman görmezden gelinen komşusu Glenda Cleveland’ı oynuyor.

Başrol oyunusu ise uzun süre boyunca rolün etkisinden çıkamadığını duyurdu. Oldukça zor olduğunu ifade ettiği rol uzun süre oyuncuyu etkilemiş.

Elon Musk Twitter kodunu Tesla yazılımcılarına inceletiyor