The Last of Us dizisinden yeni fragman

The Last of Us dizisi

Heyecanla beklenen The Last of Us dizisinden yeni bir fragman yayınlandı. HBO yapımı dizi, 15 Ocak’ta başlıyor!

Bu yıla damga vuran House of the Dragon dizisinin ilk sezonunu tamamlamasının ardından HBO kanalında bir “büyük dizi” boşluğu oluşmuş olsa da, HBO bu açığı çok yakında kapatacak. Çünkü heyecanla beklenen The Last of Us dizisi, çok yakında HBO ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Gerek oyun dünyasının en başarılı eserlerinden birinden uyarlanıyor olmasıyla, gerekse HBO çatısı altında bir araya getirdiği ekiple heyecan yaratan The Last of Us dizisi için artık gün sayarken, diziden yeni bir fragman daha yayınlandı. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan ilk fragman gibi bu yeni fragman da diziye dair heyecanımızı körüklüyor.

the last of us 2

Dizide Joel’e, The Mandalorian dizisinin de başrolü olan başarılı oyuncu Pedro Pascal hayat veriyor. Ellie’yi ise Game of Thrones dizisindeki Lyanna Mormont rolüyle çıkış yapan genç oyuncu Bella Ramsey canlandırıyor.

The Last of Us, oyun severleri ölümcül bir salgın sonrası insanların mutasyon geçirerek yamyamlaşmış canavarlara dönüştüğü distopik bir geleceğe götürüyor. Oyun, Ellie adında genç bir kızı hem insanlardan hem de bu canavarlardan koruyarak milislerin karargahına götürmesi istenen Joel karakterine odaklanıyor. Haftalar önce ısırılmış olmasına rağmen dönüşüm geçirmemesiyle insanlık için umut olan Ellie ve Joel’un yolculuğu, ikili arasında sürpriz bir baba-kız ilişkisi ortaya çıkmasını sağlıyor.

Diziden yayınlanan fragmanlar, dizinin oyuna oldukça sadık bir uyarlama olacağını gösteriyor. Öyle ki fragmandaki bazı sahneler ve diyaloglar birebir oyundan alınma.

15 Ocak’ta başlayacak diziden yayınlanan yeni fragmanı aşağıda bulabilirsiniz.

iPhone 14 Pro satışlarına stok engeli