The Rings of Power dizisinden yeni fragman

The Lord of the Rings: The Rings of Power

Önümüzdeki ay izleyici ile buluşacak Yüzüklerin Efendisi dizisi The Rings of Power’dan yeni bir fragman daha yayınlandı.

Bu yıl izleyicilerle buluşacak en heyecan verici dizilerin başında Amazon tarafından hazırlanan Yüzüklerin Efendisi (The Lord of the Rings) dizisi geliyor. The Lord of the Rings: The Rings of Power adını taşıyan dizi, heyecanlı bir bekleyişin ardından nihayet önümüzdeki ay izleyici ile buluşacak.

The Rings of Power için uzun süre bekleyen Yüzüklerin Efendisi hayranları, 2 Eylül’de bu bekleyişin karşılığını alacak. Dizinin ilk iki bölümü, 2 Eylül’de Prime Video’da izleyici ile buluşacak. 2 Eylül’de iki bölüm birden yayınlayarak izleyicileri bu dünyanın içine tam anlamıyla çekmeyi hedefleyen Amazon, ilk sezonun geri kalan bölümlerini ise birer hafta arayla yayınlayacak.

Televizyon tarihinin en büyük bütçeli dizisi olan Güç Yüzükleri için tanıtım çalışmalarına hız veren Amazon, çıkışına kısa bir süre kala diziden yeni bir fragman daha yayınlandı.

Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri için ilk fragman geldi

Yüzüklerin Efendisi film üçlemesinde anlatılan olayların asırlarca öncesinde, Orta Dünya’nın İkinci Çağ’ında geçen The Lord of the Rings: The Rings of Power, Karanlık Lord Sauron’un güç kazanmaya başladığı ilk dönemde geçiyor. Elfleri ve insanları kandırarak Güç Yüzüklerini yaptıran Sauron, Orta Dünya’da yaşayan tüm halkları tehdit eden ölümcül bir güç haline geliyor.

Tüm zamanların en pahalı dizisi olacak The Lord of the Rings: The Rings of Power’da Galadriel ve Elrond gibi tanıdık karakterlerin genç halleri de yer alacak.

House of the Dragon yayınlandı; büyük ilgi HBO Max’i çökertti