Fallout dizisinden yeni fragman

Fallout dizisi

Heyecanla beklenen Fallout dizisinden yeni bir fragman daha yayınlandı. Sevilen oyun serisinden uyarlanan dizi, 12 Nisan’da izleyici ile buluşacak.

1997 yılında çıkan ilk oyunuyla hayatımıza giren ve sonrasında çıkan devam oyunlarıyla birlikte oyun dünyasının en önemli serilerinden birine dönüşen Fallout serisi, son dönemde bilim-kurgu/fantastik türünde pek çok işe imza atan Amazon Prime Video tarafından diziye uyarlandı. Duyurulduğu günden beri heyecanla beklediğimiz bu dizi, önümüzdeki ay izleyici ile buluşacak.

12 Nisan’da başlayacak olan Fallout dizisi için tanıtım çalışmalarına hız veren Amazon, merakla beklenen diziden yeni bir fragman daha yayınladı. Geçtiğimiz haftalarda yayınlanan ilk fragman, daha çok dizinin eğlenceli tonunu ön plana çıkarıyordu. Yayınlanan bu yeni fragman ise çok daha karanlık bir tona sahip. Görünen o ki bu ikisini bir arada sunacak bir diziyle karşı karşıyayız.

Fallout 5

Fallout serisi, kıyamet sonrası bir gelecekte geçse de retro bir tarza sahip. Yayınlanan fragmanlar ve görseller de bu tarzı yansıtıyor. The Lord of the Rings: The Rings of Power ile tarihin en pahalı dizisine imza atan Amazon, Fallout dizisi için de kesenin ağzını açıyor. Fallout, The Rings of Power kadar abartılı olmasa da oldukça yüksek bir bütçeyle çekiliyor. Bu yüzden diziden beklentiler oldukça yüksek.

Dizi konusunda beklentilerimizi yükselten bir diğer detay da kamera arkasındaki isimler. Çünkü dizi Jonathan Nolan ve Lisa Joy ikilisinin imzasını taşıyor. Bildiğiniz gibi bu ikili daha önce birlikte Westworld dizisine de imza atmıştı. Christopher Nolan’ın kardeşi olan Jonathan Nolan ayrıca The Dark Knight serisinin de senaristlerindi. İşin içinde Nolan ve Joy’un olması diziden beklentileri yükseltiyor.

Nothing Phone (2a) Resmen Tanıtıldı