Apple’ın Godzilla dizisinden yeni fragman

Godzilla dizisi

Apple TV+, heyecanla beklenen Godzilla dizisi Monarch: Legacy of Monsters’tan yeni bir fragman yayınladı. Dizi, 17 Kasım’da başlayacak.

Apple TV+ adlı dijital platformu ile eğlence sektörüne dev bir adım atan Amerikalı teknoloji devi Apple, son dönemde bu alanda başarı da yakalamaya başladı. Apple TV+’ta yayınlanan Ted Lasso, Severance, For All Mankind gibi diziler hem izleyiciler hem de eleştirmenler tarafından beğeniyle karşılandı. Öte yandan başta MLS olmak üzere Apple TV+’ta izleyici ile buluşan spor yayınları da platformun çok sayıda yeni abone çekmesini sağladı. Bu alanda yakaladığı başarıyla daha da cesaretlenen Apple, dikkat çekici yapımlarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Çok yakında Apple TV+’ta izleyici ile buluşacak bu dikkat çekici yapımlar arasında yeni Godzilla dizisi de yer alıyor.

Monarch: Legacy of Monsters adını taşıyan bu dizi, son dönemde çıkan Godzilla ve King Kong filmleriyle aynı evrende geçiyor ve dünyamızı mesken tutan devasa yaratıkları, yani titanları araştıran gizemli Monarch örgütüne odaklanıyor. Apple tarafından paylaşılan detaylar, dizinin hikayesinin uzun yıllara yayılacağını, Monarch örgütünün farklı periyotlardaki aktivitelerinin anlatılacağını gösteriyor.

godzilla dizisi 2

Heyecanla beklenen Godzilla dizisi için tanıtım çalışmalarına hız veren Apple, bugün diziden yeni bir fragman daha yayınladı. Monarch: Legacy of Monsters, 10 Kasım’da Apple TV+’ta başlayacak. 10 Kasım’da iki bölüm birden yayınlandıktan sonra, ilk sezonun geri kalan sekiz bölümü haftalık olarak izleyicilerle buluşacak.

Uluslararası bir oyuncu ekibini bir araya getiren Monarch: Legacy of Monsters’ın kadrosunda Kurt Russell, Wyatt Russell, Anna Sawai, Kiersey Clemons, Ren Watabe, Mari Yamamoto, Anders Holm, Joe Tippett ve Elisa Lasowki yer alıyor.

PlayStation Plus’a bu ay eklenecek oyunlar belli oldu