iPhone SE4 RAM kapasitesi netlik kazandı

Apple iPhone SE'yi yeni düşük karbonlu alüminyumdan üretti

Apple’ın 2023 ya da 2024 yılında tanıtması beklenilen yeni nesil SE modeli için RAM kapasitesi sızdırıldı. Cupertino merkezli şirket yeni SE modelinde RAM miktarını önemli ölçüde arttırmayı planlıyor. İşte tüm detaylar.

iPhone SE4 RAM kapasitesi netlik kazandı! Geçtiğimiz Eylül ayında gerçekleşen Apple etkinliğiyle birlikte pek çok cihaz da tanıtıldı. Bunlardan en merak edileniyse hiç şüphesiz ki Apple’ın “uygun fiyatlı” olması beklenen telefonu iPhone SE 4 isimli modeliydi. Söz konusu cihaz es geçildi ve tanıtılmadı. Fakat cihazın 2023 yılının ilk çeyreğinde tanıtılmasına olan inanç tam.

iPhone SE yeni detaylarla

iPhone SE4 RAM kapasitesi netlik kazandı

iPhone SE 4 her ne kadar eski bir görünümde olsa da epey güçlü özelliklere sahip olacak. A16 Bionic yonga setiyle güçlendirilen cihaz, beklendiği gibi 4.7 inç büyüklüğündeki Retina HD IPS ekran ile gelecek.

iphone xr türkiye fiyatı 1

Elbette bu noktada XR ekranına benzer bir ekranla geleceğine ilişkin söylentilerin olduğunu da hatırlatalım.  64, 128 ve 256 GB dahili depolama seçenekleriyle satışa çıkacak olan iPhone SE 4’ün RAM kapasitesi hakkında da bazı detaylar sızdırıldı.

iphone xr fiyatı 1

Ortaya çıkan detaylara göre telefonun RAM kapasitesinin 6 GB olduğu anlaşıldı. Böylece cihaz selefinden güçlü bir RAM kapasitesiyle donatılmış yorumunu yapabiliriz. Zira bundan önceki nesilde Apple 3 GB RAM ve 4GB RAM kullanmayı tercih etmişti. Özellik yükseltme anlamında biraz cimri davranan şirket neyse ki bu konuda gerekeni yapmış gibi duruyor.

Kripto dolandırıcısı 18 ay hapis cezası aldı