Batman evreninde geçen The Penguin dizisinden yeni fragman

The Penguin dizisi

2022 yılında çıkan The Batman filmiyle aynı evrende geçen The Penguin dizisinden ilk fragman geldi. Dizi, 19 Eylül’de başlayacak.

2022 yılında izleyicilerle buluşan The Batman filmi, son yıllarda çıkan en başarılı DC filmlerinden biri oldu. Hem eleştirmenlerin hem de izleyicilerin beğenisini kazanan film, gişede de iyi bir performans sergileyerek bu başarısını taçlandırdı. The Batman’in bu başarısı, sadece devam filminin değil, bu evrende geçen yan hikayelerin de önünü açtı. İşte bu yan hikayelerin ilk olacak The Penguin dizisi, çok yakında izleyici olarak buluşacak. HBO ve MAX’te eşzamanlı olarak yayınlanacak dizi için tanıtım çalışmalarına hız veren MAX, dün Comic-Con’da diziden yeni bir fragman daha paylaştı.

penguin 4

Dizi, adından da anlaşılacağı üzere Batman çizgi romanlarının meşhur kötü adamlarından Penguen’e odaklanıyor. The Batman filminde bu karaktere hayat veren ünlü oyuncu Colin Farrell, The Penguin dizisinin de başrolünde yer alıyor. The Batman filminin sonunda Gotham’ı yöneten suç baronu Carmine Falcone’un ölmesi, Gotham’da bir güç boşluğu yaratıyor. Penguin de bu boşluktan faydalanıp Gotham suç dünyasının başına geçmek için hamlesini yapıyor. The Batman filminin arkasındaki ekip tarafından hazırlanan dizi, Penguin’in Gotham’ın yer altı dünyasındaki yükselişini ekrana taşıyacak.

Öte yandan yayınlanan bu fragmanla birlikte dizinin yayın tarihi de açıklandı. Heyecanla beklenen dizi 19 Eylül’de izleyici ile buluşacak. Dizi ülkemizde BluTV’de yayınlanacak.

SearchGPT Geliyor; Google’ı Tahtından İndirebilir