Starfield’daki hata NPC’leri korkunç canavara dönüştürüyor

123 5

Starfield’ın Premium sürümünü satın alanlar oyunu oynamaya başladı. Yapımda ilginç hatalarla karşılaşanlar var. Bu hatalardan birisi NPC’leri The Thing filminden fırlamış gibi korkunç yaratıklara dönüştürüyor.

Bethesda’nın oyunları açık dünyaları, görevleri, ilgi çekici hikayeleri, oynanış mekanikleriyle genel olarak övülür. Özellikle açık dünyanın verdiği keşfetme hissi çok zevklidir. Ancak Bethesda’nın klasik bir huyu daha vardır, oyunlarında hatalar eksik olmaz. Fallout 3’ten The Elder Scrolls III: Morrowind’a, Skyrim’e kadar neredeyse her Bethesda oyunu ilk piyasaya sürüldüğünde hatalarla boğuştu. Starfield için de aynı şeyin olması bekleniyordu ve tarih tekerrür etti.

Reddit kullanıcısı OkGuide2802, Starfield’da korku filmlerinden fırlamış gibi görünen bir NPC’yi paylaştı. NPC, The Thing filmindeki yaratığı andırır biçimde şekle girmiş. Vücudunun büyük kısmı yok ve boş yüz ifadesiyle bakıyor. Sol kolu kıvrılmış ve bacağı da dışa doğru uzuyor.Bu kadar korkunç olmasa da, NPC’lerde ufak tefek ilginç hatalarla karşılaşan bir iki kişi daha var. Mesela bir kullanıcı oyunu 7 saat boyunca oynamasına rağmen NPC’lerde veya başka bir noktada hatayla karşılaşmadığı şeklinde yorum yaptı. Sorunlara denk gelmeyen başka oyuncular da var.

starfield

Birkaç ay önce Microsoft Studios’un başkanı Matt Booty, Starfield’ın herhangi bir Bethesda oyunu içinde en az hataya sahip oyun olduğunu iddia etmişti. Sonuç olarak oyunlarda hatalar olabiliyor. Ne kadar testler yapılsa da, bir noktada problemler çıkabilir. Sorunlar belirli sayıda oyunculara denk gelebiliyor. Bethesda’dan Pete Hines geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, Starfield’ın ana odaklarında olduğunu ve oyunu uzun zaman boyunca destekleyeceklerini söylemişti. Güncellemeler ve ek içeriklerle yapım daha iyi hale gelecektir. Starfield resmi olarak 6 Eylül’de çıkacak.

Samsung’un Galaxy Z serisi Galaxy Note serisini aratmıyor