Starfield yeni modla Dünya’ya döndü

starfield

Starfield için hazırlanan yeni mod, oyuncuların popüler uzay oyununda ziyaret edebileceği gezegenler arasına Dünya’yı da ekliyor.

Sadece 2023’ün değil son yılların en heyecanla beklenen oyunlarından olan Starfield, 6 Eylül’de oyunseverlerle buluştu. Fallout ve Skyrim gibi efsanevi oyun serilerinin arasındaki stüdyo olan Bethesda’nın yıllar sonra çıkardığı ilk orijinal oyun olan Starfield, oyunseverler tarafından ilgiyle karşılandı. Bu sayede harika bir çıkış yapan oyun, sonraki günlerde ise daha çok kusurlarıyla ve oyuncuların eleştirileriyle gündeme geldi. Çıkışından sonraki haftalarda algısı gitgide negatife doğru kayan oyun, şu an Bethesda’nın en düşük not alan oyunu konumunda. Neyse ki diğer Bethesda oyunlarında olduğu gibi bu yeni oyunda da oyunseverlerin deneyimini geliştirmek için yardıma modlar koşuyor.

starfield 3

Oldukça sağlam bir mod kültürüne ve topluluğuna sahip olan Bethesda oyunlarının yolundan giden Starfield için bugüne kadar pek çok mod hazırlandı. Bu modlardan en dikkat çekici olanlarından biri kısa süre önce oyuncularla buluştu. Bu yeni mod, oyuncuların uzay macerasında Dünya’ya da uğramasına olanak sağlıyor.

wSkeever kullanıcı adlı Nexus Mods modcusu tarafından geliştirilen bu mod, oyuncuların ziyaret edebileceği gezegenler arasına Dünya’yı da ekliyor. Böylece uzay macerasına insanların anayurdu da eklenmiş oluyor. Nexux Mods’un internet sitesi üzerinden indirilebilen bu mod “Human Activity on Earth” adını taşıyor.

Apple yapay zekaya bir servet harcayacak