Starfield’ın İlk Ek Paketi Shattered Space Tanıtıldı

Starfield

Son günlerde yeniden popüler hale gelen Starfield’ın ilk ek paketi (DLC’si) olacak Shattered Space’ten ilk fragman yayınlandı.

Son yılların en heyecanla beklenen oyunlarından olan Starfield, eylül ayında oyunseverlerle buluştu. Fallout ve Skyrim gibi efsanevi oyun serilerinin arasındaki stüdyo olan Bethesda’nın yıllar sonra çıkardığı ilk orijinal oyun olduğu için oyundan beklentiler oldukça yüksekti. Ancak pek çok oyunsever Starfield’da aradığını bulamadı. Oyunun sevenleri olsa da genel kanı bunun Bethesda’dan beklenen standartların altında olduğu yönündeydi. Ancak buna rağmen oyun kayda değer bir kitleye ulaştı aslında. Elbette bunda Game Pass’e eklenmiş olmasının da payı büyüktü.

Ancak oyun bir şekilde geniş bir kitleye ulaşmayı başardı. Dahası, aynı Cyberpunk 2077’de olduğu gibi zamanla gelen güncellemelerle birlikte daha iyi bir oyun haline de geldi. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan son güncellemesinin ardından oyuncu sayısını yeniden arttıran Starfield, çok yakında bir ek pakete kavuşacak. Shattered Space adını taşıyan bu ek paket (DLC), bu akşam düzenlenen Xbox Games Showcase’te tanıtıldı. Bethesda, son oyunu için hazırladığı ilk paketin fragmanını yayınladı.

starfield dlc

Shattered Space ek paketi oyuna son derece ilginç bir yan hikâye ekleyecek. Çünkü bu ilk paketin merkezinde, ulu yılana tapan House Va’ruun adlı tarikat yer alıyor. Nitekim ek paketten yayınlanan ilk fragman da oldukça tuhaf bir yolculuğun oyuncuları beklediğini gösteriyor. Bu yılın sonuna doğru çıkacak ek pakette yeni görevler, yeni karakterler ve yeni eşyalar olacak. Oyunun geçeceği uzay istasyonunun çevresi, tuhaf yaratıklar ve diğer dünyalardan varlıklarla dolu olacak.

Epic Games Bu Hafta 700 TL’lik Oyunu Ücretsiz Veriyor