Dragon Age: The Veilguard’dan Beklenen Fragman Geldi

Dragon Age: The Veilguard

Heyecanla beklenen yeni Dragon Age oyunundan ilk fragman yayınlandı. Daha önce Dragon Age: Dreadwolf olarak anılan oyun, Dragon Age: The Veilguard adını taşıyor.

Bu akşam gerçekleşen Xbox Games Showcase etkinliği, oyun dünyası adına heyecan verici pek çok gelişmeye sahne oldu. Etkinliğe damga vuran gelişmelerden biri de heyecanla beklenen yeni Dragon Age oyununun tanıtılması oldu. Uzunca bir süredir beklenen ve bugüne kadar Dragon Age: Dreadwolf adıyla anılan oyun, Xbox Games Showcase’te resmi olarak tanıtıldı. Dragon Age: The Veilguard adını taşıyacağı açıklanan oyundan, ilk fragman paylaşıldı.

Oyunseverleri Dragon Age’in büyülü evrenine geri döndürecek olan The Veilguard’dan yayınlanan bu ilk fragman, oyunun hikayesine odaklanıyor. Bunu yaparken de oyunda karşımıza çıkacak yardımcı karakterleri gözler önüne seriyor. Farklı karakter sınıflarını temsil eden bu karakterler, ilgi çekici bir maceranın oyunseverleri beklediğini gösteriyor.

Dragon Age The Veilguard 3 1

Bu fragmanla birlikte paylaşılan detaylar, oyunun büyük başarı yakalayan Baldur’s Gate 3 ile benzer bir yol izleyeceğini gösteriyor. Baldur’s Gate 3’te olduğu gibi Dragon Age: The Veilguard’da da oyuncular kendi karakterlerini yaratacak ve yollarına çıkan farklı sınıflardan karakterleri yanlarına alarak bir ekip oluşturacak. Bu ekibe hangi sınıflardan hangi karakterleri aldığınız, oyun deneyimini epey etkileyecek.

Yeni Dragon Age oyunu için uzun süre beklememiz gerekmeyecek. Zira oyunun bu sonbaharda PC ve Xbox Series X/S’e çıkacağı duyuruldu.

Epic Games Bu Hafta 700 TL’lik Oyunu Ücretsiz Veriyor