Starfield GeForce Now’a geldi

Starfield

Son günlerin çok konuşulan oyunu Starfield, çıkışından sadece günler sonra popüler bulut oyun servisi GeForce Now’ın oyun kütüphanesine eklendi.

Sadece 2023’ün değil son yılların en heyecanla beklenen oyunlarından olan Starfield, nihayet 6 Eylül’de tam anlamıyla oyunseverlerle buluştu. Fallout ve Skyrim gibi efsanevi oyun serilerinin arasındaki stüdyo olan Bethesda’nın yıllar sonra çıkardığı ilk orijinal oyun olan Starfield, Windows PC’lere ve Xbox Series S/X’e olarak satışa sunuldu. Daha erken erişim aşamasında milyonlarca oyuncuya ulaşarak ne kadar iddialı olduğunu gözler önüne seren oyun, tam anlamıyla çıkmasıyla birlikte rekorları alt üst etmeye başladı.

Fallout ve Skyrim gibi efsanevi serileri bile geride bırakarak Bethesda’nın bugüne en iyi çıkış yapan oyunu olan Starfield, muhteşem satış performansını sürdürürken, bu performansı uzun süre sürdürmesini sağlayacak adımlar atmaya da devam ediyor. Bu adımların belki de en önemlisi ise bu hafta atıldı ve oyun GeForce Now kütüphanesine eklendi.

Starfield

GeForce Now, oyunseverlerin bir konsola ya da güçlü bir PC’ye sahip olmadan en yeni oyunları bile internet üzerinden oynamasına imkan sağlayan bulut tabanlı oyun servislerinin başında geliyor. Starfield’ın çıkışından sadece günler sonra GeForce Now’a gelmesi, bu bulut servislerinin oyun dünyası için ne kadar önemli hale geldiğini gözler önüne seriyor. Öte yandan oyunun GeForce Now’a gelmesinin satış rakamları üzerinde oldukça olumlu bir etki yaratması bekleniyor. Çünkü oyunun GeForce Now üzerinden oynanabiliyor olması, oyunu oynamak isteyen ama Xbox’ı ya da güçlü bir PC’si olmayanların da bu oyunu satın almasına vesile olacak.

iPhone 15 resmen tanıtıldı; İşte merak edilen tüm detaylar