Aquaman 2’den beklenen fragman geldi

Aquaman 2

Merakla beklenen Aquaman 2 filminden ilk fragman yayınlandı. Şu anki DC sinematik evreninin son filmi olan yeni Aquaman filmi, 20 Aralık’ta vizyona girecek.

Bugüne kadar bildiğimiz anlamıyla DC Sinematik Evreni artık sona eriyor. Bildiğiniz gibi Warner Bros. bir süre DC’nin başına James Gunn ve Peter Safran’ı getirdi ve bu ikilinin DC sinematik evrenini sıfırdan kurup yeni bir evren kurmasına izin verdi. James Gunn ve Peter Safran o günden beri yeni DC sinematik evreni üzerinde çalışıyor. Hatta çıkacak ilk filmler şimdiden duyurulmuş durumda. Bu yüzden DC hayranları artık bu yeni versiyonu bekliyor. Ancak bu sırada bir önceki sinematik evrenin filmlerinin elde kalan filmleri de çıkmaya devam ediyor. Bu filmlerin en son örneği ise Aquaman 2.

Bugüne kadar bildiğimiz DC Sinematik Evreni’nin son filmi olacak Aquaman and The Lost Kingdom, bu yıl sinemaseverlerle buluşacak. 20 Aralık’ta vizyona girecek yeni Aquaman filmi için tanıtım çalışmalarına hız veren Warner Bros. Discovery, merakla beklenen filmden ilk fragmanı yayınladı.

aquaman 2 2

2018 yılında vizyona giren ilk Aquaman filmi, gişede neredeyse 1.5 milyar dolar hasılata ulaşarak DC’nin en başarılı filmlerinden biri olmuştu. Bu yüzden Aquaman 2’den beklentiler oldukça yüksekti. Ancak bir yandan filmin yapım aşamasında yaşadığı sıkıntılar bir yandan DC evreninin içler acısı hali derken filme dair beklentiler epey düştü. Ancak yayınlanan bu ilk fragman Aquaman and the Lost Kingdom’ın da sinema dünyasını şaşırtabileceğini gösteriyor. Çünkü görünen o ki izleyenleri yine aksiyon dozu yüksek, çılgınca bir film bekliyor.

iPhone 15 resmen tanıtıldı; İşte merak edilen tüm detaylar