Star Trek Discovery için bitiş tarihi verildi

Star Trek Discovery için bitil tarihi verildi

Star Trek hayranlarını üzecek bir haberimiz var. Sevilen seri gelecek yıl beşinci sezonu ile sona erecek. İşte tüm detaylar.

Star Trek Discovery’ye veda etmeden önce yalnızca bir sezon daha kaldı. Paramount+ serisi, resmi özetine göre sevilen seri yakında ekranlara veda edecek. Variety’ye göre Paramount+ da beşinci sezonun çıkış tarihini erteleyecek. Sevilen dizinin yeni sezonu beklenenin aksine 2024’te gelecek. Star Trek: Discovery, serinin ilk kez Siyahi bir kadını başrol aldığı ve belirgin bir şekilde LGBTQIA+ karakterlerine de yer verdiği bir sezon oldu. Ayrıca, serideki diğer bölümlerin aksine her bölümün kendine has bir hikayesi de var. Bu da sezonda aslında eleştirile yönlerden biri olmuştu ancak hayranlar arasında beğenenler de çıktı.

Star Trek Discovery için bitil tarihi verildi

The Hollywood Reporter’ın belirttiği gibi, dizi şu anda Paramount+’ta şimdiye kadarki en uzun soluklu dizi olma özelliğini taşıyor. 2017’deki ilk çıkışı ile rekor kayıt sayılarına ulaştı ve başarısı, Lower Decks ve Prodigy dahil olmak üzere diğer Trek şovlarının yolunu açtı. Dizinin çok fazla seveni vardı ancak görünüşe göre hayranlarına veda etmesi gereken bir döneme denk geldik. Çoğu şirket yapımlarının bazılarının fişini çekmeye başladı. Bu sebeple iptal haberlerinin gelmesi de pek şaşırtıcı değil. Ancak yine de hayranları üzücü bir dönem bekliyor desek yanlış olmaz.

iPhone 15’te şarj ve veri aktarım sınırı olabilir! Apple’ın onayı olması gerekiyor