Star Trek ilk NFT’lerini yayınladı

Star Trek ilk NFT'lerini yayınladı

Resmi bir Star Trek NFT’si için özlem duyuyorsanız, şimdi şansınız var. Paramount ve Recur, Paramount.xyz aracılığıyla ilk Star Trek NFT grubunu 9 Nisan’dan başlayarak 24 saatlik bir indirimle piyasaya sürüyor. İşte detaylar.

Star Trek dünya genelinde binlerce hayranı olan filmler arasında yer alıyor. Hal böyle olunca da bu film serisinin NFT versiyonunun gelmesi şaşılacak bir şey değil. Franchise’ın fütürist vizyonuna rağmen, deneyim blockchain sanat alıcılarına tanıdık gelecek. Sezon 0 paketine 250 $ algoritmik olarak oluşturulmuş yıldız gemileri isimli özel NFT’leri elde edeceksiniz. Bu ilk dalgada 20.000 ürün olacak ve 2.000 adet daha “yedekte” bekletilecek.

Star Trek ilk NFT'lerini yayınladı

Erken satın almak için teşvikler de olacak. Starship sahipleri, Sezon 1’deki daha geniş sürümlerinden önce mürettebat üyesi NFT’ler elde edecekler. Ardından Sezon 2, bu mürettebatı bir oyundaki görevler için kullanmanıza izin verecek.

Star Trek’in NFT’ler sunması daha büyük bir Paramount stratejisinin bir parçası. Yakında bir Indiana Jones NFT’si de görebiliriz. Bu sadece başarılı olup olmayacakları meselesi. NFT pazarı hala genç ve endüstri sık sık dolandırıcılık, spam ve diğer baş ağrılarıyla uğraşıyor. İyi bilinen bir bilim kurgu dizisine bağlı olsalar bile, dijital nadirliklere yönelik sürdürülebilir bir talep (ve güven) olup olmadığı henüz net değil. NFT sektörü hali hazırda yükselen bir platform bu sebeple kulanıcıların da dikkatini fazlasıyla çekiyor.

Samsung, Galaxy telefonları için yeni işlemciler geliştiriyor