Star Trek 4 oyuncu kadrosu belli oldu!

star trek discovery

Star Trek serisinin yapımcısı J.J Abrams dördüncü Star Trek filmi ile ilgili güzel bir haber verdi. Yapımcı J.J Abrams dördüncü filmde orijinal oyuncu kadrosunun yer alacağını açıkladı.

Star Trek 4 oyuncu kadrosu belli oldu! Filmin ana oyuncu kadrosunu oluşturan Chris Pine, Zachari Quinto, Zoe Saldana, Karl Urban, John Cho ve Simon Pegg de dördüncü filmde aynı rollerle seyirci karşısına çıkacaklar. Filmin yönetmenliğini ise Matt Shakman üstlenecek.

2009 yılında ünlü dizi Star Trek’in film versiyonunu çeken J.J. Abrams dördüncüsü gelecek olan Star Trek filmi için “Orijinal kadromuz ve gerçekten eğlenceli olacağını düşündüğüm bazı yeni karakterlerin yer alacağı, yıl sonuna kadar çekilecek, heyecan verici ve ‘Star Trek‘i daha önce hiç görmediğiniz alanlara taşımamıza yardımcı olacak yeni bir ‘Star Trek‘ filmi üzerinde çok çalıştığımızı söylemekten heyecan duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

Star Trek filminin 2023 yılında gelmesi planlanıyor

Star Trek 4 oyuncu kadrosu belli oldu!

Dördüncü filmde yeniden izleyici karşısına çıkacak olan orijinal oyuncu kadrosu ikonik karakterler Kirk, Spock, Uhura, Bones, Sulu ve Scotty olarak ilk kez 2009 yapımı Star Trek filminde rol almışlardı. Oyuncular 2013 yapımı ‘Star Trek Into Darkness‘ ve 2016 yapımı ‘Star Trek Beyond’ filmlerinde de izleyici karşısına çıkmıştı.

2016’da çekilen son Star Trek filminden yıllar sonra gelen haber, serinin hayranlarını sevindirdi. Star Trek 4 çekimleri için daha önce de girişimlerde bulunulmuş ancak Chris Pine ile anlaşma sağlanamadığından dördüncü film çekilememişti. Filmin çekimlerinin 2022 yılı içerisinde başlayacağı belirtildi.

Epic Games 500 milyondan fazla kullanıcıya ulaştı!