Silent Hill Ascension’dan beklenen fragman geldi

silent hill ascension

Ekim ayında duyurulan yeni Silent Hill oyunlarından olan Silent Hill Ascension’dan yayınlanan fragman, oyun hakkında merak edilen detayları ortaya çıkardı.

Özellikle 2000’lerin başlarında en popüler oyun serilerinden biri olan Silent Hill serisi, korku türünün oyun dünyasındaki en önemli temsilcileri arasında yer alıyor. Ancak Resident Evil gibi benzer seriler giderek büyürken, Silent Hill serisi daha arka planda kaldı ve son yılları biraz sönük geçirdi. Hatırlarsanız serinin son kayda değer oyunları 2012 yılında çıkmıştı. Ancak bu durum çok yakında değişecek. Çünkü bu seriyi yeniden canlandırmaya kararlı olan Konami, önümüzdeki birkaç yıl içinde birden fazla Silent Hill oyununu oyun severlerle buluşturacak.

Ekim ayında özel bir etkinlik düzenleyerek bu yeni oyunları duyuran Konami, şimdi de bu oyunları detaylandırmaya başladı. Bugün bir fragman yayınlayarak Silent Hill Ascension’ı daha detaylı şekilde tanıtan stüdyo, bu fragmanla birlikte oyun hakkında merak edilen detayları da paylaşmış oldu.

silent hill ascension 2

Yayınlanan bu yeni fragman, Silent Hill Ascension’ın interaktif bir dizi gibi olacağını gösteriyor. Oyun, Silent Hill dünyasının tuhaf yaratıklarından kaçan birden fazla karakteri takip edecek. Oyuncular bu karakterlerin hikayelerine ortak olarak, aldıkları kararlarla bu hikayelerin nasıl şekilleneceğini belirleyecek. Ancak her oyuncu kendi oyun deneyimine sahip olmayacak. Bunun yerine Ascension tüm oyuncuların ortak kararlarıyla şekillenecek. Her bölümde oyun severler gidişata dair kararlarını verecek ve sonuçta hikaye bu karar doğrultusunda şekillenecek. Yani Ascension temelde interaktif bir dizi gibi ilerleyecek. Bu dizide olayların nasıl ilerlediğini oyuncuların ortak kararı belirleyecek. Silent Hill Ascension bu yıl bitmeden yayınlanmaya başlayacak.

OnePlus 12 özellikleri ortaya çıkmaya başladı