Silent Hill 2 Remake’in Çıkış Tarihi ve Türkiye Fiyatı

silent hill 2 1

Silent Hill 2 Remake’in ne zaman çıkacağı ve fiyatı açıklandı. Yapımın 14 dakikalık oynanış videosu paylaşıldı. Lafı daha fazla uzatmadan detaylara birlikte bakalım.

Dün Sony’nin State of Play ve Konami’nin Silent Hill Transmission etkinlikleri gerçekleşti. Silent Hill 2 Remake her iki etkinlikte yerini aldı. State of Play’de oyunun yeni tanıtım videosu gösterildi ve çıkış tarihi verildi. Yapılan açıklamaya göre Silent Hill 2 Remake 8 Ekim 2024’te satışa sunulacak. Konami’nin etkinliğinde ise SH2 Remake’in 14 dakikalık oynanış videosu yayınlandı. Yeni videolar da eleştirilecek bazı noktalar var ancak şubat ayında gösterilen videodan kesinlikle daha farklı ve daha iyiler.

Oyun ön siparişe açıldı ve Türkiye fiyatı belli oldu. Fiyatlar şu şekilde:

PS5

Standart Sürüm: 1.749 TL
Deluxe Edition: 1.999 TL

Steam

Standart Sürüm: 32.99 dolar
Deluxe Edition: 36.99 dolar

silent hill 2 remake

Konami ve Bloober Team yaptıkları açıklamada SH2 Remake’in orijinal oyunun çizgisinde kalacağını vurguladı. Geçtiğimiz haftalar içinde çıkan söylentide Piramit Kafa karakterinin oynanabilir karakter olacağı ve kendine ait bir senaryosu olacağı iddia edilmişti. Ancak Konami böyle bir şeyin olmadığını belirtti.

Konami’nin yeni mali raporuna göre serinin diğer oyunları da Remake olarak geliştiriliyor. Raporda yer alan açıklamada, “Silent Hill serisinin Remake’leri ve yeni oyunları üzerinde özenle çalışıyoruz” ifadesi kullanılmış. Bu durum SH 1, 3 veya 4. oyun The Room’un Remake olabileceğini akıllara getirdi. Fakat şirket konuyla ilgili başka bir şey söylemedi.

AMD Ryzen 9000 Serisi Geliyor – Tarih Belli Oldu