Silent Hill 2 Remake’in Videosu Tepki Topladı

silent hill

Sony’nin State Of Play etkinliğinde Silent Hill 2 Remake’in yeni videosu yayınlandı. Fakat birçok oyuncu videoyu beğenmedi ve Konami’yi eleştirdi.

Nihayet Silent Hill 2 Remake’ten beklenen video geldi, ancak bazı oyuncular keşke bu video hiç gösterilmeseydi diyor. Video için Reddit, Twitter, Resetera, Neogaf ve daha birçok platformda yapılan yorumlar genelde olumsuz yönde. Kullanıcılar SH2 Remake’in psikolojik korku oyunundan aksiyon korku oyununa dönüştüğünü, atmosferin ve dövüş mekaniklerinin kötü göründüğünü belirtti. Oyuncular yapımın bu halde çıkmasının hayal kırıklığı yaratacağını belirtiyor. Konami’den ya da yapımcı stüdyo Bloober Team konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı. SH2 Remake’in bu sene içinde çıkması bekleniyor.

silent hill 2

2024’te Silent Hill serisi için önemli gelişmeler yaşanacak. Konami’den Motoi Okamoto Famitsu’ya yaptığı açıklamada, “Silent Hill serisini hem oyunlarla hem de başka projelerle genişletmeye devam edeceğiz. Ascension, Kasım ayından bu yana yayında. Seriyi bu yıl oyunlarla geliştireceğiz. Sorunlar olmadan ilerliyoruz. Ancak oyunculardan biraz daha anlayış göstermelerini ve sabretmelerini rica ediyoruz” dedi.

Motoi Okamoto’nun dediği oyunlar yeni remake’ler olabilir. Konami geçtiğimiz haftalarda yayınladığı mali raporunda SH serisinin remake’leri üzerinde çalıştığını belirtmişti. Bu durum SH 1, 3 veya 4. oyun The Room’un remake olarak geleceği iddialarını gündeme getirdi. Team Silent’ten bazı kişilerin yeni remake projeleri için danışmanlık yaptığına dair rivayetler var.

Bloodborne Dedikodularına Noktayı Koydu