Return to Silent Hill’in başrol oyuncuları belli oldu

Return to Silent Hill

Konami geçtiğimiz ekim ayında etkinlik düzenledi. Japon devi Silent Hill 2 Remake’in, yeni Silent Hill oyunlarının ve bir filmin yolda olduğunu açıklamıştı. Return to Silent Hill isimli filmin başrol oyuncuları belli oldu. Filmin konusu nedir? Ne zaman vizyona girecek? İşte detaylar…

Silent Hill 2 oyunundan uyarlanan Return to Silent Hill filmiden yeni haberler var. Deadline’ın aktardıklarına göre Christophe Gans’ın yönettiği filmde, Jeremy Irvine (War Horse) ve Hannah Emily Anderson (Jigsaw) yer alacak. Çekimlerin Nisan ayında Doğu Avrupa ve Almanya’da başlaması planlanıyor.

Filmde, James Sunderland’in başından geçenler anlatılıyor. James, ölmüş olan eşinden üç yıl sonra mektup alır ve Silent Hill kasabasına gider. Böylece hikaye başlar. Eğer Silent Hill 2’yi oynadıysanız konunun ne olduğunu biliyorsunuz. Tabii ki bu hikayeyi beyaz perdede görmek heyecan verici olacak. Sizinle ilginç bir bilgi daha paylaşalım. Silent Hill 2’nin başkahramanı olan James Sunderland, psikoloji öğrencilerinin tezlerine konu olmuş bir karakter.

Return to Silent Hill

Return to Silent Hill’in senaryosu Christophe Gans, Sandra Vo-Anh ve William Josef Schneider tarafından yazıldı. Gans, filmde Silent Hill serisinin orijinal yapımcısı olan Silent Team ile birlikte çalışıyor. Filmin 2024’ün ilk yarısında vizyona girmesi bekleniyor.

İlk Silent Hill filmi de 2006 yılında vizyona girmişti. Başrollerinde Sean Bean ve Radha Mitchell’ın oynadığı film 100 milyon doların üzerinde hasılat yapmıştı.

Silent Hill f isimli yeni bir oyun daha var. Serinin ana oyunlarından biri olacak. Fakat Silent Hill f öncekilerden farklı olarak Shōwa döneminde Japonya’da geçen bir hikayeyi ele alıyor.

Samsung Galaxy F14 görselleri sızdırıldı