“Silent Hill 2 Remake Videosundan Sorumlu Olan Konami”

123 5

Topa tutulan Silent Hill 2 Remake videosu hakkında bomba açıklamalar geldi. Bloober Team stüdyosunun başkanı Piotr Babieno videodan Konami’nin sorumlu olduğunu söyledi.

Eurogamer’ın haberine göre Piotr Babieno verdiği bir röportajda Silent Hill 2 Remake videosuna yapılan eleştirileri anladığını itiraf etti. Videonun Konami tarafından hazırlandığı ve oyunun ruhunu yansıtmadığını vurguladı. Babieno yaptığı açıklamada, “İşin pazarlama kısmından biz sorumlu değiliz, ortağımız Konami sorumlu. Bu video ne bir zamanların ruhunu (Orijinal oyunu kastediyor) ne de bizim üzerinde çalıştığımız projenin ruhunu yansıtmıyor. 22 yıl önce ortaya çıkan romantik vizyonu ve gerilim dolu atmosferi yansıtmaya çalışıyoruz. Oyuncuların gerçek oyunu ve oynanışı gördüğünde farklı değerlendireceğini düşünüyoruz” dedi.

Bloober Team’in başkanı serinin hayranlarından umut dolu mesajlar aldıklarını da söyledi ve “Silent Hill 2 Remake’te Unreal Engine 5’in tüm yeteneklerini kullandığımızdan emin olabilirsiniz” diyerek grafikler konusunda endişeli olan oyuncuların yüreğine su serpti.

silent hill 2 1

2024’te Silent Hill serisi için önemli gelişmeler yaşanacak. Konami’den Motoi Okamoto Famitsu’ya yaptığı açıklamada, “Silent Hill serisini hem oyunlarla hem de başka projelerle genişletmeye devam edeceğiz. Ascension, Kasım ayından bu yana yayında. Seriyi bu yıl oyunlarla geliştireceğiz. Sorunlar olmadan ilerliyoruz. Ancak oyunculardan biraz daha anlayış göstermelerini ve sabretmelerini rica ediyoruz” dedi.

Motoi Okamoto’nun dediği oyunlar yeni remake’ler olabilir. Konami geçtiğimiz haftalarda yayınladığı mali raporunda SH serisinin remake’leri üzerinde çalıştığını belirtmişti. Bu durum SH 1, 3 veya 4. oyun The Room’un remake olarak geleceği iddialarını gündeme getirdi. Team Silent’ten bazı kişilerin yeni remake projeleri için danışmanlık yaptığına dair rivayetler var.

Google Gemini’nin Kulaklıklarda Kullanılması İçin Çalışıyor