Samsung Galaxy S24 Ultra performans testinde görüldü

Samsung Galaxy S24 Ultra

Ocak ayında piyasaya sürülecek olan Samsung Galaxy S24 Ultra, bugün Geekbench performans testinde görüldü. Telefon Snapdragon 8 Gen 3’ten güç alıyor.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, heyecanla beklenen yeni amiral gemisi akıllı telefonlarını ocak ayında resmi olarak tanıtacak. Bugün gelen bilgilerle birlikte telefonların ocak ayında tanıtılacağı kesinleşirken, nerede tanıtılacakları da belli oldu. Artık nerede ve ne zaman tanıtılacağını bildiğimiz Galaxy S24 serisinin en dikkat çekici üyesi olan Samsung Galaxy S24 Ultra, bugün Geekbench performans testinde görüldü. Bu da telefonun bazı özelliklerinin netlik kazanmasını sağladı.

Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde Güney Kore basınında çıkan haberler, Samsung Galaxy S24 Ultra’nın hangi bölgede satışa sunulacağından bağımsız olarak her yerde Snapdragon 8 Gen 3 yonga setiyle satışa sunulacağını ortaya çıkarmıştı. Bugün Geekbench’te görülen Galaxy S24 Ultra da Snapdragon 8 Gen 3 yonga setinden güç alıyor.

Galaxy S24 Ultra 1

Samsung Galaxy S24 Ultra’nın dün Geekbench’te görülen versiyonu 8 GB RAM’e sahipti. Bugün Geekbench performans testine tabii tutulan versiyon ise 12 GB RAM’e sahip. Her iki model de Android 14 işletim sistemini kullanıyor. Telefonun 12 GB RAM’e sahip versiyonunun, tek çekirdekli performans testinden 2059, çok çekirdekli testten ise 4506 puan aldığı görülüyor.

Telefonun her bölgede Snapdragon 8 Gen 3 yonga setiyle piyasaya sürülecek olması, Ultra modelini Galaxy S24 serisinin diğer üyelerinden ayırarak ön plana çıkarabilir. Çünkü Galaxy S24 serisinin diğer üyeleri bazı bölgelerde Exynos 2400 yonga setiyle piyasaya sürülecek.

OnePlus 12, 24 GB RAM iddiasıyla heyecanlandırdı