Samsung Galaxy S24’ün nerede tanıtılacağı belli oldu

samsung 2

Samsung Galaxy S24 serisi hakkında yeni haberler gelmeye devam ediyor. Galaxy S24’ün duyurulacağı Galaxy Unpacked etkinliğinin nerede yapılacağı ortaya çıktı. Lafı daha fazla uzatmadan detaylara birlikte bakalım.

Sedaily.com sitesinin haberine göre Galaxy Unpacked 2024 etkinliği San Francisco, California’da gerçekleşecek. Haberde Samsung’un etkinlik yeri için kararını verdiğini ve ayrıntıları koordine ettiği belirtiliyor. Kaynak bunlarla birlikte Samsung’un tanıtımı Amerika’da yaparak rakiplerine üstünlük kurmak ve Galaxy S serisinin premium imajını sağlamlaştırmak istediğini de vurguladı. Sızıntılar konusunda bilinen bir isim olan Revegnus veya diğer adıyla Tech_Reve’e göreyse Samsung Galaxy S24 serisi, Galaxy S23’e kıyasla yaklaşık bir hafta daha erken satışa sunulacak. Samsung Galaxy Unpacked etkinliğinin Ocak ayında yapılması bekleniyor. Galaxy S23 ailesi bu sene 1 Şubat’ta tanıtılmış ve 17 Şubat’ta satışa sunulmuştu. Eğer Revegnus’un iddiası doğruysa Samsung Galaxy S24’ler 9, 10 veya 11 Şubat gibi çıkabilir. Tanıtım da büyük ihtimalle Ocak sonuna doğru gerçekleşecektir.

samsung galaxy s24

Revegnus kısa süre önce Galaxy S24 modellerinin hepsinde titanyum çerçeve kullanılacağını da söyledi. Bu iddiaya göre Samsung standart model yani S24’ün titanyum çerçevesini Vietnam’da üretecek. S24+ ve S24 Ultra’nın titanyum çerçeve tedariğini ise ortak iki şirket sağlayacak. Fakat paylaştığı sızıntılarla bilinen başka bir kaynak olan Ice Universe bunun doğru olmadığını titanyum çerçevenin sadece Galaxy S24 Ultra’da olacağını vurguladı. Ice Universe bu bilgiyi de fabrikadaki kaynağından öğrendiğini söyledi. Revegnus birçok sızıntı paylaşmasına rağmen sicili dengesiz. Geçmiş dönemdeki bazı paylaşımları yanlış çıkmıştı.

Diğer yandan Tarun Vats’ın iddiasına göre Samsung Galaxy S24 ve Galaxy S24+, 12 GB RAM’le donatılacak. Temel model 256 GB depolama alanına sahip olacak. Galaxy S23’in temel modelinde 128 GB depolama alanı var. Dananın kuyruğu ise Galaxy S24 Ultra’da kopuyor. Kaynağa göre S24 Ultra’da 16 GB RAM olacak. Büyük ihtimalle 16 GB RAM’li model, 512 GB ve 1 TB gibi yüksek depolama alanına sahip varyantlarda olacaktır. Ultra’nın temel modelinde 12 GB RAM ve 256 GB depolama alanı olması bekleniyor.

Rapor: M3’lü MacBook’lar bu sene çıkmayacak