Samsung Galaxy S24 FE Performans Testinde Görüldü

Samsung Galaxy S24 FE

Uzun süredir beklenen Samsung Galaxy S24 FE, Geekbench performans testinde görüldü; Telefonun yonga seti netlik kazandı.

Galaxy S24 serisinin uzunca bir süredir gündemde olan FE modeli, nihayet piyasaya sürülmeye hazır görünüyor. Son günlerde üst üste gelen sızıntılar, telefonun ekim ayında piyasaya sürüleceğini gösteriyor. Biz telefonun artık piyasaya sürülmesi için beklerken, Samsung Galaxy S24 FE, Geekbench performans testinde bir kez daha görüldü. Hatırlarsanız daha önce telefonun bir prototipi performans testine sokulmuş, burada yer alan bilgiler telefonun Exynos 2400 yonga setini kullanacağını düşündürmüştü. Ancak telefonun çıkışına daha kısa bir süre kala Geekbench performans testine sokulan bu yeni versiyon, yonga setinin Exynos 2400 değil Exynos 2400e olacağını gösteriyor. Zaten son günlerde gelen sızıntılarda da yonga setinin Exynos 2400e olacağı söyleniyordu.

Samsung Galaxy S24 FE’de ilk kez karşımıza çıkacak olan Exynos 2400e, isminden de anlaşılacağı üzere Exynos 2400’ün biraz daha düşük bir versiyonu. Ancak Geekbench veri tabanında yer alan bilgiler, iki yonga seti arasında farkın çok da büyük olmayacağını gösteriyor. Çünkü iki yonga setinin kullandığı CPU’lar arasında çok az fark bulunuyor.

samsung galaxy s24 FE

Performans testine sokulan versiyonda Exynos 2400 yonga setine 8 GB RAM eşlik ediyor. Ancak telefonun 12 GB’lık başka bir versiyonu daha olabileceği konuşuluyor. Öte yandan dahili depolama alanı konusunda ise 128 ya da 256 GB olmak üzere kullanıcılara iki farklı seçenek sunulacağı söyleniyor.

Daha önce gelen bilgilere göre Galaxy S24 FE, Galaxy S24 ve Galaxy S23 FE ile aynı ana kamerayı kullanacak. Yani telefonun arka kamerasının ana lensi 1/1.57 inçlik, 50 megapiksellik lensi kullanacak. Ona eşlik edecek yardımcı lenslerin özellikleri ise şimdilik belirsizliğini koruyor.

PlayStation Plus’tan Çok Sayıda Oyun Ayrılıyor