Samsung Galaxy A25 performans testinde görüldü

Samsung Galaxy A25

Çok yakında kullanıcılarla buluşması beklenen orta segment Samsung Galaxy A25, Geekbench performans testinde görüldü.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung son dönemde akıllı telefon pazarında daha çok katlanabilir telefonları ve hazırlık aşamasındaki Galaxy S24 serisiyle gündeme geliyor olsa da, aslında bir yandan orta segment ve giriş seviyesinde de yeni telefonlar çıkarmaya devam ediyor. Samsung’un önümüzdeki dönemde piyasaya süreceği bu bütçe dostu telefonlar arasında Samsung Galaxy A25 de yer alıyor.

Samsung’un yeni orta segment telefonu ilk olarak haziran ayında, sızdırılan ilk görselleriyle yüzünü göstermişti. Ancak Galaxy A25 o günden sonra pek gündeme geldi. Neyse ki bu sessizlik sonunda bozuldu. Çok yakında kullanıcılarla buluşması beklenen Samsung Galaxy A25, dün Geekbench performans testinde görüldü.

Geekbench veri tabanında yer alan bilgiler sayesinde telefonun teknik özellikleri hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. 6.44 inçlik bir ekrana sahip olan Samsung Galaxy A25, Exynos 1280 yonga setinden güç alıyor. Telefonda bu yonga setine 8 GB RAM eşlik ediyor. Geekbench’te teste tabii tutulan versiyonun Android 14 işletim sistemini kullanıyor.

Öte yandan gelen diğer söylentilere göre telefon 5000 mAh’lık bir bataryaya sahip olacak. Bu bataryanın şarj hızı ise 25 W olacak. Telefonun üçlü arka kamerasının 50 megapiksellik bir lens olacağı, ona 5 megapiksellik geniş açılı lens ile 2 megapiksellik makro kameranın eşlik edeceği söyleniyor.

Samsung Galaxy A25

Samsung Galaxy S23 FE sertifika alırken görüldü