Honor Magic Vs2 resmen tanıtıldı

Honor Magic Vs2

Katlanabilir telefon sayısını hızla arttırmaya devam eden Honor, bu yılki üçüncü katlanabilir telefonu olan Honor Magic Vs2’yi resmi olarak tanıttı.

Hayatına Huawei’nin alt markalarından biri olarak başladıktan sonra yoluna bağımsız bir şirket olarak devam eden Honor, akıllı telefon pazarındaki varlığını her geçen gün biraz daha güçlendiriyor. Şirket özellikle katlanabilir telefon alanında oldukça hızlı ilerliyor. Öyle ki şirket bugün bu yıl çıkaracağı üçüncü katlanabilir telefonu tanıttı. Bir süredir gündemde olan Honor Magic Vs2, bugün düzenlenen etkinlikle resmi olarak tanıtıldı. Şirket aynı etkinlikte yeni akıllı saati Watch 4 Pro’yu da görücüye çıkardı.

Honor Magic Vs2 2 1

Geçtiğimiz yıl çıkan Honor Magic Vs’nin halefi olan Magic Vs2, öncülüne göre hem daha ince hem de daha hafif. Telefonun dış ekranı 6.43 inçlik LTPO OLED bir ekran. 1060 x 2376 piksel çözünürlükteki bu ekranın yenilenme hızı 120 Hz. İç tarafa geldiğimizde ise bizi aynı LTPO OLED ekranın 7.9 inçlik versiyonu karşılıyor. Bu iç ekranın üzerinde 16 megapiksellik selfie kamerası yer alıyor.

Honor Magic Vs2, Snapdragon 8+ Gen 1 yonga setinden güç alıyor. Telefon iki farklı RAM seçeneği ile sunuluyor: 12 ve 16 GB. Dahili depolama alanı konusunda da kullanıcılara 256 ve 512 GB olmak üzere iki farklı seçenek sunuluyor. Telefonun üçlü arka kamerasının ana lensi 50 megapiksellik bir lens. Ona 20 megapiksellik telefoto kamera ile 12 megapiksellik geniş açılı lens eşlik ediyor.

Honor Magic V2s, 5000 mAh’lık bir bataryaya sahip. Bu bataryada 66 W hızlı şarj özelliği bulunuyor. Telefon işletim sistemi olarak ise Android 13 işletim sistemini kullanıyor.

OnePlus 12, 24 GB RAM iddiasıyla heyecanlandırdı