Samsung Galaxy S24 Serisinin Yeni Görselleri Sızdırıldı

Samsung Galaxy S24 Ultra

Ocak ayında piyasaya sürülecek olan Samsung Galaxy S24 serisinin standart, Plus ve Ultra modellerinin görüldüğü yeni görseller sızdırıldı.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, heyecanla beklenen yeni amiral gemisi akıllı telefonlarını ocak ayında resmi olarak tanıtacak. Telefonların lansmanı 17 Ocak’ta gerçekleşecek olsa da daha şimdiden telefonlara dair neredeyse tüm detaylar ortaya çıkmış durumda. Bugün o sızıntılara bir yenisi daha eklendi. Bu kez de Samsung Galaxy S24 serisinin standart, Plus ve Ultra modellerini detaylı bir şekilde gördüğümüz yeni görseller internete sızdırıldı. Arsene Lupin mahlasını kullanan Twitter kullanıcısı tarafından sızdırılan bu yeni görsellerle birlikte her üç modelin tasarımı da net bir şekilde görülmüş oldu.

Samsung Galaxy S24 Ultra, bölgeden bağımsız olarak tüm ülkelerde Snapdragon 8 Gen 3 yonga setiyle satışa sunulacak. Ancak Galaxy S24 serisinin diğer üyeleri eski yıllarda olduğu gibi farklı pazarlarda farklı yonga setleriyle piyasaya sürülecek. Bu telefonların ABD versiyonu Snapdragon 8 Gen 3 yonga setini kullanırken, farklı bölgelerde telefonun Exynos 2400 yonga setini kullanan versiyonu kullanıcılara sunulacak.

Adından da anlaşılacağı üzere bu serinin en dikkat çekici üyesi olan Samsung Galaxy S24 Ultra, 6.8 inçlik bir ekrana sahip. QHD+ çözünürlükteki bu ekranın yenilenme hızı 120 Hz. 12 GB RAM’e sahip telefon, üç farklı dahili depolama alanı seçeneğiyle kullanıcılara sunulacak. Bu üç seçenek 256 GB, 512 GB ve 1 TB olacak.

Galaxy S24 serisinin her üç üyesinin de teknik özelliklerinin detaylı bir şekilde sıralandığı tabloyu ve sızdırılan yeni görselleri aşağıda bulabilirsiniz.

Samsung Galaxy S24 özellikleri

Samsung Galaxy S24 ultra 1   Samsung Galaxy S24 2

Samsung Galaxy S24 Samsung Galaxy S24 3

Samsung Galaxy S24 6

Samsung Galaxy S24 5

iQOO Neo9 Serisi Resmen Tanıtıldı