Galaxy S24 FE Performans Testinde Görüldü

Samsung Galaxy S24 FE

Samsung Galaxy S24 FE, Geekbench performans testinde görüldü; Telefonun yonga seti ve başlıca teknik özellikleri ortaya çıktı.

Galaxy S24 serisinin uzunca bir süredir gündemde olan FE modeli, son günlerde üst üste sızıntılara konu oluyor. Hatırlarsanız daha birkaç gün önce telefonun kamera özellikleri sızdırılmıştı. Bu sızıntılarda telefonun en erken sonbaharda çıkacağı söyleniyordu. Ancak Galaxy S24 FE, beklediğimizden daha önce çıkabilir. Çünkü telefon bu hafta performans testinde görüldü. S24 FE’nin Geekbench performans testine sokulmuş olması, telefonun çıkışa beklediğimizden daha yakın olduğunu gösteriyor.

Geekbench veri tabanında yer alan bilgiler, Samsung Galaxy S24 FE’nin Exynos 2400 yonga setinden güç alacağını gösteriyor. Bu da Geekbench’te teste sokulan versiyonun, muhtemelen global pazara sunulacak versiyon olduğunu düşündürüyor. Çünkü bildiğiniz gibi Samsung, S serisindeki modelleri ABD gibi pazarlarda Snapdragon yonga setleriyle satışa çıkarıyor.

samsung galaxy s24 FE

Performans testine sokulan versiyonda Exynos 2400 yonga setine 8 GB RAM eşlik ediyor. Ancak telefonun 12 GB’lık başka bir versiyonu daha olabileceği konuşuluyor. Öte yandan dahili depolama alanı konusunda ise 128 ya da 256 GB olmak üzere kullanıcılara iki farklı seçenek sunulacağı söyleniyor.

Geçtiğimiz günlerde gelen bilgilere göre Galaxy S24 FE, Galaxy S24 ve Galaxy S23 FE ile aynı ana kamerayı kullanacak. Yani telefonun arka kamerasının ana lensi 1/1.57 inçlik, 50 megapiksellik lensi kullanacak. Ona eşlik edecek yardımcı lenslerin özellikleri ise şimdilik belirsizliğini koruyor.

Epic Games’te Haftanın Ücretsiz Oyunları Belli Oldu