Samsung Galaxy S24’ün tüm modellerinde titanyum çerçeve olacak

samsung 1

Bu sene başında çıkan dedikodularda Samsung Galaxy S24 Ultra’da titanyum çerçeve kullanılacağı ileri sürülmüştü. Geçtiğimiz haftalarda bu dedikodular farklı kaynaklar tarafından doğrulandı. Ancak yeni bir iddiaya göre Galaxy S24 ailesinin tüm modellerinde titanyum çerçeve yer alacak. Detaylara birlikte göz gezdirelim.

Twitter’da paylaştığı sızıntılarla tanınan Revegnus’a göre Samsung Galaxy S24 Ultra dışında Galaxy S24 ve S24+ modellerinde de titanyum çerçeve kullanılacak. Samsung standart model yani S24’ün titanyum çerçevesini Vietnam’da üretecek. S24+ ve S24 Ultra’nın titanyum çerçeve tedariğini ise ortak iki şirket sağlayacak. Diğer bir sızıntı kaynağı Ice Universe titanyum çerçevenin sadece Ultra modelinde olduğunu söylemesine rağmen Revegnus ise tüm modellerde yer alacağını vurguladı.

Samsung Galaxy S24

Tarun Vats’ın iddiasına göre Samsung Galaxy S24 ve Galaxy S24+, 12 GB RAM’le donatılacak. Temel model 256 GB depolama alanına sahip olacak. Galaxy S23’in temel modelinde 128 GB depolama alanı var. Dananın kuyruğu ise Galaxy S24 Ultra’da kopuyor. Kaynağa göre S24 Ultra’da 16 GB RAM olacak. Büyük ihtimalle 16 GB RAM’li model, 512 GB ve 1 TB gibi yüksek depolama alanına sahip varyantlarda olacaktır. Ultra’nın temel modelinde 12 GB RAM ve 256 GB depolama alanı olması bekleniyor.

Tarun Vats’ın iddiaları uçuk kaçık değil. S24 ailesinde RAM ve depolama alanındaki yükseltmeler böyle olabilir. Eski söylentilere de göz atacak olursak, S24+’ta 5000, S24 Ultra’da ise 5400 mAh değerinde pil olabileceği söyleniyor. S24 serisinin ekranı, S23’e göre birazcık daha büyük olabilir. Sonuç olarak bu iddiaların doğruluğu belli değil. Samsung geçtiğimiz yıllarda dedikoduların aksi yönünde birçok gelişmeye imza attı.

Diablo 4 bu ay Steam’e geliyor