Samsung’un Titanyum Çerçeve Planları Belli Oldu

123 4

Samsung Galaxy S24 Ultra’nın titanyum çerçeveye sahip olacağı biliniyor. Yeni bir iddiaya göre titanyum çerçeve gelecek nesil modellerde sadece Ultra ile sınırlı kalmayacak.

Sizlerle paylaştığımız bir haberde Samsung‘un Galaxy S25’te yeni tasarım kullanacağından bahsetmiştik. Bu bilgi dedikodularla ünlü Naver sitesi tarafından paylaşıldı. Çin’in sosyal medyası Weibo’da ilginç mi ilginç bir iddia var. Söylenenlere göre Samsung, S25’te yeni tasarım dili kullanacak ve bununla birlikte S25 serisinin tüm modellerinde titanyum çerçeve kullanacak. Tasarım değişikliğinin olması beklenen bir durumdu, bu dedikodu Naver’in iddiasını da destekliyor.

Ünlü sızıntı kaynağı Revegnus veya diğer adıyla Tech_Reve, titanyum çerçevenin tüm Galaxy S24 modellerinde olacağını öne sürmüştü. Fakat diğer bir sızıntı kaynağı olan Ice Universe titanyum çerçevenin sadece Galaxy S24 Ultra’da olacağını, Galaxy S24 ve S24+’ta ise alüminyum çerçeve kullanılacağını belirtti. Bu bilgiyi de fabrikadaki kaynağından öğrendiğini ifade etti.

Samsung

Samsung’un cihaz içi yapay zeka ve LLM’ye (Büyük Dil Modeli) sahip ilk telefonu olacak Galaxy S24’te standart olarak 8 GB RAM bulunacak. Ice Universe, S24 ailesinde standart RAM kapasitesinin 12 GB değil 8 GB olacağını belirtti. S24’te 8 GB, S24+ ve S24 Ultra’da ise 8, 12 GB bellek seçenekleri yer alacak. Ice Universe, 16 GB RAM’in olmayacağını da ifade etti. Daha önceki rivayetlerde S24 Ultra modelinin 16 GB bellekle gelebileceği söylenmişti.

Güney Koreli blog sitesi Naver de Ice Universe’in RAM’le ilgili iddiasını doğruladı. Naver, 8 GB RAM’i onaylarken, Samsung’un artan birim fiyatlarından dolayı bu kararı aldığını ve Galaxy S24’le S24+’ın fiyatını sabit tutmak için RAM’de değişiklik yaptığını vurguladı. İsimsiz tedarik zinciri kaynağı da birim ham malzemelerinde fiyatın yükseldiğini ve bu durumun da üretimi daha maliyetli hale getirdiğini söyledi.

Samsung’tan Yeni Sağlık Uygulaması Geliyor