Samsung Galaxy S24 ailesinin renk seçenekleri sızdı

samsung 3

Birkaç gün önce birden fazla kaynak Samsung Galaxy S24’lerin daha parlak ekrana sahip olacağını söylemişti. Şimdi de telefonların renk seçenekleri ortaya çıktı.

DSCC (Display Supply Chain Consultants) CEO’su ve ekran analisti Ross Young’a göre Samsung Galaxy S24 ailesi dört renkte satışa sunulacak. Bu renkler siyah, gri, mor ve sarı. Siyah ve gri Samsung’un yıllardır kullandığı temel renkler. Sarı en son Galaxy S10e’de yer almıştı. Koreli üretici mor rengi de son olarak Galaxy S21 ve S21+’ta kullandı. Ross Young sicili sağlam biri. Apple ve Samsung hakkında söylediği birçok bilgi doğru çıkmıştı.

Yeni renk seçenekleri dışında dedikodularda başka yeniliklerden de söz ediliyor. Bunlardan biri titanyum çerçeve. Paylaştığı sızıntılarla tanınan Ice Universe titanyum çerçevenin Samsung Galaxy S24 Ultra’da olacağını, Galaxy S24 ve S24+’ta ise alüminyum çerçeve kullanılacağını belirtti. Bu bilgiyi de fabrikadaki kaynağından öğrendiğini ifade etti. Birkaç gün önce Revegnus nickli Twitter kullanıcısı tüm Galaxy S24 ailesinde titanyum çerçeve yer alacağını ileri sürmüştü.

samsung galaxy s24

Tarun Vats’ın iddiasına göre Samsung Galaxy S24 ve Galaxy S24+, 12 GB RAM’le donatılacak. Temel model 256 GB depolama alanına sahip olacak. Galaxy S23’in temel modelinde 128 GB depolama alanı var. Dananın kuyruğu ise Galaxy S24 Ultra’da kopuyor. Kaynağa göre S24 Ultra’da 16 GB RAM olacak. Büyük ihtimalle 16 GB RAM’li model, 512 GB ve 1 TB gibi yüksek depolama alanına sahip varyantlarda olacaktır. Ultra’nın temel modelinde 12 GB RAM ve 256 GB depolama alanı olması bekleniyor.

Tarun Vats’ın iddiaları uçuk kaçık değil. S24 ailesinde RAM ve depolama alanındaki yükseltmeler böyle olabilir. Eski söylentilere de göz atacak olursak, S24+’ta 5000, S24 Ultra’da ise 5400 mAh değerinde pil olabileceği söyleniyor. S24 serisinin ekranı, S23’e göre birazcık daha büyük olabilir. Sonuç olarak bu iddiaların doğruluğu belli değil. Samsung geçtiğimiz yıllarda dedikoduların aksi yönünde birçok gelişmeye imza attı.

Netflix GTA hamlesiyle dengeleri değiştirebilir