Sadece Samsung Galaxy S24 Ultra’da kullanılacak

Samsung Galaxy S24+

Geçtiğimiz günlerde ortaya atılan bir iddiada Samsung Galaxy S24 modellerinin hepsinde titanyum çerçeve kullanılacağı söylenmişti. Fakat ünlü sızıntı kaynağı Ice Universe bunun doğru olmadığını belirtti ve birkaç detay daha paylaştı.

Paylaştığı sızıntılarla tanınan Ice Universe titanyum çerçevenin sadece Samsung Galaxy S24 Ultra’da olacağını, Galaxy S24 ve S24+’ta ise alüminyum çerçeve kullanılacağını belirtti. Bu bilgiyi de fabrikadaki kaynağından öğrendiğini ifade etti. Birkaç gün önce Revegnus nickli Twitter kullanıcısı tüm Galaxy S24 ailesinde titanyum çerçeve yer alacağını ileri sürmüştü. Hatta Ice Universe bu iddianın doğru olmadığını o zaman da söylese de, Revegnus buna karşı çıkmıştı.

Ayrıca Ice Universe, Galaxy S24 ve S24+ arasındaki boyut farkını ve çerçevenin inceliğini gösteren bir görsel de paylaştı.

Samsung Galaxy S24

Tarun Vats’ın iddiasına göre Samsung Galaxy S24 ve Galaxy S24+, 12 GB RAM’le donatılacak. Temel model 256 GB depolama alanına sahip olacak. Galaxy S23’in temel modelinde 128 GB depolama alanı var. Dananın kuyruğu ise Galaxy S24 Ultra’da kopuyor. Kaynağa göre S24 Ultra’da 16 GB RAM olacak. Büyük ihtimalle 16 GB RAM’li model, 512 GB ve 1 TB gibi yüksek depolama alanına sahip varyantlarda olacaktır. Ultra’nın temel modelinde 12 GB RAM ve 256 GB depolama alanı olması bekleniyor.

Tarun Vats’ın iddiaları uçuk kaçık değil. S24 ailesinde RAM ve depolama alanındaki yükseltmeler böyle olabilir. Eski söylentilere de göz atacak olursak, S24+’ta 5000, S24 Ultra’da ise 5400 mAh değerinde pil olabileceği söyleniyor. S24 serisinin ekranı, S23’e göre birazcık daha büyük olabilir. Sonuç olarak bu iddiaların doğruluğu belli değil. Samsung geçtiğimiz yıllarda dedikoduların aksi yönünde birçok gelişmeye imza attı.

Call of Duty Warzone’un mobil versiyonu ertelendi