Diablo 4 bu ay Steam’e geliyor

Diablo 4

Bu yılın en çok oynanan ve en çok tartışılan oyunlarından olan Diablo 4, bu ay içinde Steam’e gelecek. Oyunun Steam’e geliş tarihi açıklandı.

Hatırlarsanız bu yaz gelen bilgiler, Blizzard oyunlarının çok yakında Steam’e geleceğini ortaya çıkarmıştı. Bugüne kadar oyunlarını sadece Battle.net üzerinde PC oyuncularına sunan Blizzard’ın oyunlarını Steam’e getirecek olması, platform için önemli bir kazanım olarak görüldü. Valve ile Blizzard arasında kurulan bu işbirliğinin ilk ürünlerini görmeye başlıyoruz. Bu yılın en çok konuşulan oyunlarından olan Diablo 4, bu ay Steam’e geliyor.

Steam’e gelen ilk Blizzard oyunu, temmuz ayındaki açıklamadan kısa süre sonra platforma eklenen Overwatch 2 olmuştu. Onu takip eden ikinci Blizzard oyunu olacak Diablo 4, 17 Ekim’de Steam’e eklenecek.

diablo 4

Uzun yıllardır heyecanla beklenen Diablo 4, 6 Haziran’da oyun severlerle buluştu ve tahmin edildiği gibi oyuncular tarafından büyük ilgiyle karşılandı. Mobil oyun Diablo Immortal’ı saymazsak 11 yıl sonra çıkan ilk Diablo oyunu olan Diablo IV, Diablo 3’ün hayal bile edemeyeceği kadar başarılı bir başlangıç yaptı. Kısa sürede milyonlarca oyuncuya ulaşan yeni Diablo oyunu, çıkışının ardından Blizzard adına pek çok rekora imza attı.

Diablo 4 yaptığı bu muhteşem başlangıçla şimdiden 2023’ün en başarılı oyunları arasına adını yazdırmış olsa da son dönemde epey momentum kaybetmiş durumda. Bu yüzden oyunun Steam’e gelmesi sadece Valve’ye değil Blizzard’a ve son Diablo oyununa da önemli katkı sağlayabilir.

Samsung Galaxy S23 FE resmen tanıtıldı