Galaxy S24 Ultra’nın Kamera Özellikleri Sızdı

123 5

Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy S24 Ultra hakkındaki detaylar parça parça ortaya çıkmaya devam ediyor. Sızıntı kaynağı Revegnus telefonun kamera özellillerini paylaştı.

Revegnus veya diğer adıyla Tech_Reve’e göre Galaxy S24 Ultra‘da 200 MP ana kamera, 12 MP ultra geniş açılı kamera, 50 MP 5x yakınlaştırmaya sahip telefoto kamera, 10 MP 3x yakınlaştırma yapabilen 2. telefoto kamera ve 12 MP ön kamera bulunuyor. Revegnus kamera özelliklerinin son halinin böyle olduğunu ve değişmeyeceğini belirtti. Bununla birlikte birkaç gün önce Koreli yayın Elec tarafından raporlanan kamera bilgilerinin de yanlış olduğunu ifade etti.

galaxy s24 ultra

Samsung Galaxy S24 Ultra’nın titanyum çerçeveye sahip olacağı biliniyor. Yeni bir iddiaya göre titanyum çerçeve gelecek nesil modellerde sadece Ultra ile sınırlı kalmayacak. Çin’in sosyal medyası Weibo’da yer alan bir iddiaya göre Samsung, S25’te yeni tasarım dili kullanacak ve bununla birlikte S25 serisinin tüm modellerinde titanyum çerçeve kullanacak. Tasarım değişikliğinin olması beklenen bir durumdu, bu dedikodu Naver’in iddiasını da destekliyor.

Revegnus titanyum çerçevenin tüm Galaxy S24 modellerinde olacağını öne sürmüştü. Fakat diğer bir sızıntı kaynağı olan Ice Universe titanyum çerçevenin sadece Galaxy S24 Ultra’da olacağını, Galaxy S24 ve S24+’ta ise alüminyum çerçeve kullanılacağını belirtti. Bu bilgiyi de fabrikadaki kaynağından öğrendiğini ifade etti. Samsung’un cihaz içi yapay zeka ve LLM’ye (Büyük Dil Modeli) sahip ilk telefonu olacak Galaxy S24’te standart olarak 8 GB RAM bulunacak. Galaxy S24 Ultra’da 8 ve 12 GB seçenekleri yer alacak.

Duke Nukem’in Yapımcısında İşten Çıkarmalar Yaşandı