Samsung Galaxy M55s Performans Testinde Görüldü

Samsung Galaxy M55s

Çok yakında piyasaya sürülmesi beklenen Samsung Galaxy M55s, Geekbench performans testinde görüldü; Telefonun özellikleri ortaya çıktı.

Samsung bir yandan Galaxy Z Fold6 ve Z Flip6 gibi dikkat çekici telefonlarla adından söz ettirirken, diğer yandan Galaxy A ve Galaxy M modelleriyle orta segmentteki yerini güçlendiriyor. Bu yıl bu iki seriye de yeni modeller ekleyen şirket, mart ayında Galaxy M55’i kullanıcılarla buluşturmuştu. Galaxy M55’in çıkışından yaklaşık beş ay sonra bu kez de Samsung Galaxy M55s’in lansmanı köşe başında.

Çok yakında piyasaya sürülmesi beklenen Galaxy M55s, dün Geekbench performans testinde görüldü. Geekbench veri tabanında yer alan bilgiler, telefonun teknik özelliklerin dair bazı detayları doğrulamış oldu.

Samsung Galaxy M55s

Galaxy M55 gibi M55s de Snapdragon 7 Gen 1 yonga setinden güç alıyor. Geekbench tarafından performans testine sokulan versiyonda 8 GB RAM olduğu görülüyor ki bu da mart ayında çıkan Galaxy M55 ile aynı. Bu da iki telefon arasında ne gibi bir fark olacağını merak konusu yapıyor.

Daha önce Galaxy M serisindeki telefonların standart modelleri ile S versiyonları arasındaki farkların kamera ve batarya tarafında karşımıza çıktığına şahit olmuştuk. Belli ki Samsung Galaxy M55s’te de böyle bir tabloyla karşı karşıya olacağız.

Galaxy M55, 50 megapiksellik bir ana kameraya sahip. Ona 8 megapiksellik geniş açılı bir lens eşlik ediyor. Telefonun kamerası ise 50 megapiksel. Şimdi M55s’te bundan biraz daha iyi özellikler bekleyebiliriz. Aynı şekilde 5000 mAh’lık batarya ve 45 W şarj hızı konusunda da ufak geliştirmeler görebiliriz.

Xiaomi 15 Ultra Kamerasıyla İddialı Geliyor