Samsung Galaxy M55s Resmen Tanıtıldı

Samsung Galaxy M55s

Samsung yeni orta segment telefonu Samsung Galaxy M55s’i tanıttı. Telefonun Galaxy M55 ile benzerliği kafaları karıştırdı.

Galaxy M55’i mart ayında piyasaya süren Samsung, şimdi de bu telefonun “s” versiyonunu kullanıcılarla buluşturuyor. Son günlerde çeşitli sızıntı ve söylentilerle gündeme gelen Samsung Galaxy M55s, dün resmi olarak tanıtıldı. Ne var ki ortada ilginç bir durum var. Çünkü aslında Galaxy M55s, M55 ile neredeyse birebir aynı telefon. Sadece daha farklı bir tasarıma sahip. Hal böyleyken bu telefonun “s” modeli olarak satışa sunuluyor olması, kafaları karıştırdı. Çünkü teknoloji dünyasındaki genel adet, bize “s” modellerinin teknik olarak biraz daha gelişmiş modeller olduğunu söylüyor. Ancak görünen o ki Samsung, Galaxy M55s’te böyle bir geliştirmeye gerek duymamış; Telefonun arka panelinde yaptığı tasarım değişikliğinin yeterli olacağını düşünmüş.

samsung galaxy m55s

Samsung Galaxy M55s, 6.7 inçlik Super AMOLED bir ekrana sahip. Full HD+ çözünürlükteki bu ekranın yenilenme hızı 120 Hz. Ekranın üzerinde 50 megapiksellik selfie kamerası bulunuyor. Telefonun üçlü arka kamerasının ana lensi 50 megapiksellik, OIS destekli bir lens kullanıyor. Ona 8 megapiksellik geniş açılı lens ile 2 megapiksellik makro kamera eşlik ediyor.

Samsung Galaxy M55 gibi M55s de Snapdragon 7 Gen 1 yonga setinden güç alıyor. Telefonda bu yonga setine 12 GB RAM eşlik ediyor. Dahili depolama alanı konusunda ise kullanıcılara iki farklı seçenek sunuluyor: 128 ya da 256 GB. Samsung Galaxy M55s, 5000 mah’lık bir bataryaya sahip. Bu bataryanın şarj hızı ise 45W. Telefonun depolama alanı microSD hafıza kartı ile arttırılabiliyor.

Microsoft, Game Pass’e Oyun Toplamak İçin Kesenin Ağzını Açtı