Samsung Galaxy M55s’e Dair Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

Samsung Galaxy M55s

Önümüzdeki hafta tanıtılacak olan Samsung Galaxy M55s’in teknik özelliklerine dair yeni detaylar ortaya çıkarken, telefonun tasarımı da gözler önüne serildi.

Galaxy M55’i mart ayında piyasaya süren Samsung, şimdi de bu telefonun “s” versiyonunu çıkarmaya hazırlanıyor. Çok yakında piyasaya sürülmesi beklenen Samsung Galaxy M55s geçtiğimiz günlerde Geekbench performans testinde görülmüş, bu sayede telefona dair ilk detaylar ortaya çıkmıştı. Dün Galaxy M55s’e dair sızıntılara bir yenisi daha eklendi. Gelen bu son sızıntıyla birlikte telefonun teknik özelliklerine dair yeni detaylar ortaya çıkarken, sızdırılan tanıtım görselleri sayesinde telefonun tasarımını da net bir şekilde görme şansı yakaladık.

Samsung Galaxy M55s, 6.7 inçlik Super AMOLED bir ekrana sahip olacak. Full HD+ çözünürlükteki bu ekranın yenilenme hızı 120 Hz olacak. Ekranın üzerinde 50 megapiksellik selfie kamerası bulunuyor. Telefonun üçlü arka kamerasının ana lensi 50 megapiksellik, OIS destekli bir lens kullanacak. Ancak ona eşlik edecek lenslerin özellikleri henüz netlik kazanmış değil.

samsung galaxy m55s

Geçtiğimiz günlerde Geekbench veri tabanında ortaya çıkan bilgilere göre Galaxy M55 gibi M55s de Snapdragon 7 Gen 1 yonga setinden güç alacak. Geekbench tarafından performans testine sokulan versiyonda bu yonga setine 8 GB RAM eşlik ediyordu ki bu da Galaxy M55 ile aynı. Görünen o ki iki model arasındaki asıl değişiklikler kamera ve tasarım konusunda olacak.

Galaxy M55, 5000 mAh’lık bataryaya sahipti. Bu bataryanın şarj hızı ise 45 W’tı. Şimdi Galaxy M55s’ten de buna benzer özellikler bekleyebiliriz.

samsung galaxy m55s 2

Amazon Prime Day İndirim Günleri Ekim Ayında Tekrarlanacak