Realme 10 Pro+ sertifika alırken görüldü

Realme 10 Pro+

Realme’nin çok yakında resmen tanıtması beklenen yeni akıllı telefonu Realme 10 Pro+, Çin’de sertifika alırken görüldü.

Oppo’nun alt markalarından olan Realme, çok yakında akıllı telefonlarına bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. Bildiğiniz gibi son dönemde gelen sızıntılarla birlikte, Çinli telefon üreticisinin çok yakında Realme 10 Pro+ adlı bir telefon çıkaracağı büyük ölçüde kesinleşmişti. Daha önce çeşitli sızıntılar ve söylentilerle karşımıza çıkan bu telefon, bu kez de sertifika alırken görüldü. Böylece telefonun teknik özellikleri hakkında yeni detaylar da ortaya çıkmış oldu.

Realme’nin yeni telefonu 10 Pro+, Çin’in China Quality Certification adlı kurumundan sertifika alırken görüldü. China Quality Certification veri tabanında yer alan bilgiler gösterdi ki telefon 5000 mAh’lık bataryayla geliyor. Bu bataryanın şarj hızı ise şimdilik belirsizliğini koruyor.

realme 10 pro

Daha önce gelen söylentilerde, Realme 10 Pro+’ın Dimensity 1080 yonga setinden güç alacağı söyleniyordu. Eğer bu iddialar doğru çıkarsa 10 Pro+, Realme’nin piyasadaki en iddialı telefonlardan biri olacak demektir. Öte yandan telefonun yüksek yenileme hızına sahip AMOLED ekranıyla da iddialı olacağı söyleniyor. Telefonun diğer teknik özellikleri hakkında ise elimizde net bir bilgi bulunmuyor.

Realme’nin 10 Pro+’ı ne zaman tanıtacağı şimdilik belirsizliğini koruyor. Ancak telefonun sertifika alırken görülmesi, çıkışının oldukça yakın olduğunu gösteriyor. Realme, 10 Pro+ ile birlikte Realme 10’u da tanıtacak. Realme 10’un Helio G99 yonga setiyle gelmesi bekleniyor.

Elon Musk Twitter anlaşması federal soruşturma altında