Realme 10 Pro sertifika alırken görüldü

Realme 10 Pro+

Realme’nin çok yakında piyasaya sürmesi beklenen yeni akıllı telefonu Realme 10 Pro, sertifika alırken görüldü.

Oppo’nun alt markalarından olan Realme, çok yakında akıllı telefonlarına yenilerini eklemeye hazırlanıyor. Bildiğiniz gibi Çinli telefon üreticisi, yeni akıllı telefonu Realme 10’u 9 Kasım’da resmi olarak tanıtacak. Ancak 9 Kasım’da düzenlenecek etkinlikte tanıtılacak tek telefonun Realme 10 olmayacağı tahmin ediliyor. Çünkü son dönemde gelen sızıntılar, standart Realme 10’un yanı sıra Realme 10 5G, 10 Pro ve 10 Pro+’ın da piyasaya sürüleceğini gösteriyor.

Realma 10 ile birlikte 9 Kasım’da tanıtılması beklenen bu telefonlardan biri olan Realme 10 Pro, dün sertifika alırken görüldü. Telefon, çıkışı öncesi NBTC’den gerekli sertifikaları aldı.

realme 10 pro

Şu ana kadar gelen bilgiler, Realme 10 Pro+’ın Dimensity 1080 yonga setinden güç alacağını gösteriyor. Diğer taraftan Realme 10’un Helio G99 yonga setiyle geleceği büyük ölçüde kesinleşmiş durumda. Realme 10 Pro’nun hangi yonga setini kullanacağı ise şimdilik belirsizliğini korunuyor.

Hatırlarsanız Pro+ modeli geçtiğimiz günlerde Çin’in China Quality Certification adlı kurumundan sertifika alırken görülmüş, burada yer alan bilgiler telefonun 5000 mAh’lık bir bataryaya sahip olduğunu göstermişti. Ayrıca telefonun 67W hızlı şarj özelliğine sahip olacağı ortaya çıkmıştı. Pro modelinde de benzer özellikler olmasını bekleyebiliriz.

Son olarak telefonun arka kamerasının ana lensinin 50 megapiksel, selfie kamerasının ise 16 megapiksel olması bekleniyor. Tüm bu detayların netlik kazanması içinse 8 Kasım’ı beklememiz gerekiyor.

Facebook hissedarları Mark Zuckerberg’i kovmak istiyor