Realme 13 Pro+ Sertifika Alırken Görüldü

Realme 13 Pro+

Realme’nin çok yakında piyasaya süreceği yeni orta segment akıllı telefonu Realme 13 Pro+, FCC’den sertifika alırken görüldü.

Çin’in önde gelen telefon üreticilerinden Realme, özellikle 2024’ü dolu dolu geçiriyor. Yılın ilk yarısında çok sayıda akıllı telefonu kullanıcılarla buluşturan şirket, yılın ikinci yarısında da epey aktif olacak gibi görünüyor. Bir yandan GT modellerine yenilerini ekleyen şirket, diğer yandan Realme 13 serisini de yeni modellerle genişletiyor.

Şirket, yeni orta segment akıllı telefonu Realme 13 Pro+’ı önümüzdeki günlerde piyasaya sürülecek. Bu telefonun çıkışının iyiden iyiye yaklaşmasıyla birlikte, telefona dair sızıntılar da sıklaşmaya başladı. Realme 13 serisinin yeni üyesi, bugün de FCC’den sertifika alırken görüldü. Böylece telefonun batarya özellikleri de netlik kazanmış oldu.

FCC veri tabanında yer alan bilgilere göre Realme 13 Pro+, 5050 mAh’lık bir bataryaya sahip olacak. Telefonun şarj hızı ise 80 W olacak. Telefonun işletim sisteminin ise Android 14 olacağı görülüyor.

Realme 13 Pro+

Telefon dünyasıyla ilgili doğru çıkan sızıntılarıyla tanınan Digital Chat Station hesabının daha önce paylaştığı bilgilere göre Realme 13 Pro+ üçlü arka kameraya sahip olacak. Bu üçlü arka kameranın ana lensi 50 megapiksel olacak. Ona 50 megapiksellik yeni bir telefoto kamera eşlik edecek. Üçüncü lensin de geniş açılı lens olacağı düşünülüyor.

Telefonun Snapdragon 7s Gen 3 yonga setini kullanacağı söyleniyor. Telefonda bu yonga setine tercihe göre 8 ya da 12 GB RAM eşlik edecek. Dahili depolama alanı konusunda ise kullanıcılara üç farklı seçenek sunulacak: 128, 256 ya da 512 GB.

Son olarak telefonun tasarımının öncülü Realme 12 Pro+ ile oldukça benzer olacağı belirtiliyor.

Assassin’s Creed Oyunlarının Remakeleri Geliyor