Realme 13+ Sertifika Alırken Görüldü

Realme 13 Pro+

Realme, büyük ilgi gören Realme 13 serisini büyütmeye devam ediyor. Bir süredir gündemde olan Realme 13+, TENAA’dan sertifika alırken görüldü.

Son dönemde adını sık sık duymaya başladığımız Realme, kullanıcılar tarafından ilgiyle karşılanan Realme 13 serisini büyütmeye devam ediyor. Realme 13 Pro ve 13 Pro+’ı geçtiğimiz ayın sonunda piyasaya süren şirket, bu hafta başında da Realme 13 4G’yi resmi olarak tanıttı. Ancak şirketin bu seriye dair planları henüz tamamlanmış değil. Bir yandan Realme 13’ün 5G versiyonunu piyasaya sürmeye hazırlanan şirket, diğer yandan da Realme 13+ için hazırlıklarını sürdürüyor.

Çok yakında piyasaya sürülmesi beklenen Realme 13+, dün TENAA’dan sertifika alırken görüldü. Telefonun sertifika aşamasına geçmiş olması, çıkışının iyiden iyiye yaklaştığını gösteriyor. TENAA veri tabanında yer alan bilgiler telefonun teknik özellikleri hakkında yeni detaylar ortaya çıkarırken, TENAA’da yer alan görseller de telefonun tasarımını gözler önüne serdi.

Realme 13+

Realme 13+’ın yonga seti hakkında ortaya çıkan bilgiler, bunun büyük ihtimalle Dimensity 7300 olacağını gösteriyor. Telefon, 6.67 inçlik AMOLED bir ekrana sahip olacak. FullHD+ çözünürlükteki bu ekranın üzerinde 16 megapiksellik selfie kamerası bulunacak. Telefonun arka yüzünde ise çift kamera bulunacak. Bu çift kameranın ana kamerası 50 megapiksel olacak. Ona 2 megapiksellik makro kamera eşlik edecek. Telefonda çift arka kamera olsa da tasarımı telefona sanki üç arka kameraya sahipmiş gibi bir görünüm veriyor.

Telefonda 5000 mAh’lık bir batarya olacağı söyleniyor. Ama günün sonunda karşımıza 4800 mAh’lık bir batarya da çıkabilir. Çünkü her iki ihtimal de daha önce gündeme geldi. Telefonun RAM ve dahili depolama alanı seçenekleri belirsizliğini koruyor.

Xiaomi 15 Ultra Kamerasıyla İddialı Geliyor