Xiaomi Mix Flip Sertifika Alırken Görüldü

Xiaomi Mix Flip

Xiaomi’nin dikine katlanabilir ilk katlanabilir telefonu olacak Xiaomi Mix Flip, Çin’de sertifika alırken görüldü. Telefon bu yıl piyasaya sürülecek.

Vivo ve Samsung ile birlikte katlanabilir telefon alanında en kayda değer ürünleri ortaya koyan şirketten biri olan Xiaomi, çok yakında bu alandaki seçkisinde önemli bir değişiklik yapacak. Bildiğiniz gibi Samsung’un aksine Xiaomi sadece yatay bir şekilde katlanabilir ekrana sahip telefonlar çıkarıyor. Ancak çok yakında bu durum değişecek. Çünkü Xiaomi dikine katlanabilir ekrana sahip ilk telefonu olan Xiaomi Mix Flip’i bu yıl kullanıcılarla buluşturacak.

Xiaomi Mix Flip henüz resmi olarak tanıtılmamış olsa da bir süredir çeşitli sızıntı ve söylentilerle gündeme taşınıyordu. Xiaomi’nin yeni katlanabilir telefonu bu hafta yeni bir sızıntıya daha konu oldu. Telefonun Çin’de sertifika alırken görülmesi, bu yıl çıkacağı yönündeki söylentilerin doğru olduğunu ispatlamış oldu.

Xiaomi Mix Flip 2

Xiaomi Mix Flip’in sertifika alırken görüldüğü Çin merkezli kurumun veri tabanında telefona dair çok fazla bilgi bulunmuyor. Ancak burada ortaya çıkan sınırlı bilgiden anlaşılıyor ki telefon Android işletim sistemini kullanacak ve 5G desteği olacak. Elbette bunlar zaten beklenen şeyler. Ancak beklenmeyen bir detay daha var ki o da telefonda uydu bağlantısı desteği de olacağı bilgisi. Bunun ötesinde telefonun teknik özellikleri hakkında bilinenler oldukça kısıtlı.

Daha önce gelen söylentilere göre telefon Snapdragon 8 Gen 3 yonga setinden güç alacak ve Oppo Find N3 Flip’dekine benzer bir üçlü arka kameraya sahip olacak.

Realme Note 50’nin Çıkış Tarihi ve Özellikleri Belli Oldu